Медицински кабинети в България

ИПСИМПХ Д-Р ЗИКИДИС

Бургас, Изгрев бл. 27 вх. A

Д-р Зикидис приема в кабинета си пациенти за преглед и последваща хирургична интервенция. Извършва операции на херния, гуша, фистули, кисти, хемороиди, жлъчнокаменна болест и други. Работи по договор с НЗОК.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НАДЕЖДА

Варна, ул. Ген. Колев 66

Медицински център Надежда е частно здравно заведение за извънболнична специализирана помощ. Тук се извършват ежедневно прегледи и консултации само от специалисти, пълна лабораторна диагностика до степен на високо технологични изследвания.

Д-Р ВЕНЦИСЛАВ СТОЕВ СПЕЦИАЛИСТ ПО УРОЛОГИЯ

Телефон: 086 820150

Силистра, Петър Мутафчиев 63 ет. 1

Д-р Стоев, водещ специалист по урология в Силистренска област. Стаж като лекар 30г, като специалист по урология 25г. Специални интереси - болести на простатата и мъжката полова система, ендоурология. Има извършени повече от 15000 операции на ППС.

Д-Р АННА БЕЛУХОВА

Телефон: 089 8484879

София, бул. Гоце Делчев бл. 78 ет. 2 ап. 5

Кабинетът разполага със съвременно оборудване и висококачествени материали на признати у нас и по света фирми. Провеждаме планово лечениe след предварително записан час на тел.0898484879. Събота и неделя - по предварителна договорка на тел.028560683

ОПТИКА M13M

Телефон: 082846699

Русе, ул. Цар Освободител 152 вх. А

Oптики M13M предлагат изработка на очила с нов и модерен френски автомат на ESSILOR. Оптиките извършват компютърно определяне на диоптри за очила и изследване на рефракцията. Консултация и напасване на диоптрични и цветни контактни лещи.

ОЧНА КЛИНИКА СВЕТА ПЕТКА

Телефон: 052 611131; 052 610372

Варна, ул. Иван Драсов 12

В Очна клиника Света Петка се извършва пълния цикъл от диагностика, лечение и оперативни корекции, необходими при всички видове заболявания на очите. Лазерна корекция на зрението при късогледство, далекогледство и астигматизъм.

ДКЦ СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ

Телефон: 087 9545192

Бургас, ул. Ванче Михайлов 1

ДКЦ Свети Георги Победоносец е сред водещите лечебни заведения за специализирана извънболнична медицинска помощ в Бургас и региона, в което функционират специализирани кабинети и лаборатории - клинична, микробиологична и образна диагностика.

СМДЛ БИО-ТЕСТ

Телефон: 087 8820884

Русе, ул. Александровска 97

Медико-диагностична лаборатория 'БИО- ТЕСТ' е разположена в непосредствена близост с водещите медицински заведения в града. Лабораторията разполага с модерна апаратура. СМДЛ БИО-ТЕСТ предлага на своите пациенти извършване на всички видове изследвания

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА - Л

Телефон: 088 5386655; 042 620427

Стара Загора, ул. Отец Паисий 139

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА-Л е основан през 2009 година. В медицинския център функционират кабинети по вътрешни болести, клинична хематология, клинична имунология, гастроентерология и онкология. Извършват се профилактични прегледи и изследвания.

Доцент Д-р ДИМИТЪР ДЖЕЛЕБОВ

Телефон: 088 2029339

Стара Загора, бул. Митрополит Методи Кусев 9

Лазерно лечение на очни заболявания. Хирургично лечение на катаракта с поставяне на вътреочни лещи. Очен лазерен скенер. Оперативно лечение на глаукома. Диагностика и лазерно лечение на болести на ретината. Лечение на късогледство и далекогледство.

СБАЛФРМ МЕДИКА

Телефон: 082 887357

Русе, Независимост 2А

Специализирана болница за активно лечение по физикална и рехабилитационна медицина Медика, Русе работи с НЗОК. Екипът от специалисти се състои от лекари, кинезитерапевти, рехабилитатори, медицински сестри, санитарки, логопед, психолог и дефектолог.

Зъболекар Д-р КОНДОВА

Разград, Бели Лом 36

Доктор Кондова - добър зъболекар! Зъболекарски услуги – без болка, пълно лечение, професионализъм и качество на зъболечение със съвременни материали и техника.

ДЕНОНОЩНА ДЕТСКА ПОЛИКЛИНИКА ВЕЛАКЛИНИК

Телефон: 087 8641919

Пловдив, Любен Каравелов 2

Денонощна Детска Клиника Вела е здравно заведение, което предлага доболнично лечение и профилактика на детските заболявания от ден първи на детето до юношеската му възраст. Тук получавате възможно най-добрата педиатрична помощ за Вашите деца.

ДЕНОНОЩНА ДЕТСКА ПОЛИКЛИНИКА ВЕЛАКЛИНИК

София, Лозенец ул. Златовръх 52

Денонощна Детска Клиника Вела е здравно заведение, което предлага доболнично лечение и профилактика на детските заболявания от ден първи на детето до юношеската му възраст. Тук получавате възможно най-добра педиатрична помощ за Вашите деца.

МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС Д-Р ЩЕРЕВ

София, Разсадника ул. Христо Благоев 25-31

Болница Д-р Щерев-квалифицирани специалисти, модерно оборудване и комфортни условия на европейско ниво. Тук ще получите високочествени медицински грижи за женско здраве, проследяване на бременност, раждане, гинекологични операции и ин витро лечение.

Многопрофилна болница за активно лечение Д-р Маджуров

Бургас, Зорница срещу блок 15

'МБАЛ Д-р МАДЖУРОВ' ООД и 'МЦ Д-р МАДЖУРОВ'ООД РАБОТЯТ ДЕНОНОЩНО ПО НЗОК. Създадени са на базата на 'Специализирана хирургична болница' Бургас – Първата частна хирургична болница в Бургас /Третата частна болница в страната/ – през 1994 година.

СМДЛ СТАТУС

Варна, бул. Съборни 24, Стоматологията, ет.3

СМДЛ СТАТУС е оборудвана с изключително модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработване на тестовете. Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ

София, Княжево бул. Цар Борис III 315

Хирургия на гърди - Уголемяване на гърди; Повдигане на гърдите; Реконструкция на гърда. Хирургия на лице - Лифтинг; Корекция на устни; Хирургия на тяло - Корекция на белези; Липосукция; Лазерна липодистрофия;хирургия на уши;липосукция;клепачи.

АСМП - Д-Р ВЕСЕЛИН СЪБЕВ

Сливен, ул. Стефан Караджа 2, бивша III-та поликлиника ет. 4 ап. 13

Доктор Събев специалист - ендокринолог извършва диагностика и лечение на заболявания и нарушения на ендокринната система. Д-р Събев осъществява прегледи, консултации и ехографии на щитовидната жлеза и всички процедури свързани с това.

Д-Р ТЕОДОРА ТАРГОВА

Варна, ул. Република, МЦ Младост, корпус В, ет.2, каб. 2

Специализирана дентална практика по пародонтология, заболявания на оралната лигавица и имплантология. Орална прoфилактика при пародонтит и ортодонтия. Поставяне на американски и швейцарски импланти. Орална естетика. Лечение на зъби с неоформен корен.

Бургасдент

Телефон: 056 811011; 087 9803044

Бургас, ул. Пробуда 73

Висока специализация на зъболекарите в Бургасдент съчетана с последните новости в технологиите и приятна обстановка осигуряват качество на обслужване и лечение на пациентите в клиника Бургасдент.

НИМИЯ - АИПСМПД - д-р Милена Зъбова

Телефон: 0895 601575

Бургас, Меден рудник бл. 185

Д-р Милена Зъбова cпециализира и придобива специалност по дерматовенерология в Клиника по кожни и венерически болести към Медицински университет гр.Пловдив. Членува в 'Сдружение частнопрактикуващи дерматовенеролози', 'Дружество по Естетична Дерматолoгия.

САНСИ

Русе, Независимост 2, кабинет 20

Санси е с пет основни направления: служба по трудова медицина, орган за контрол от вид С, ДДД станция, медицински център и обучения. Унищожаване на вредители, оценка на риска, измерване фактори на работната среда, профилактични медицински прегледи.

НЮ МЕДИКАЛ МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР

София, Младост 4, Бизнес парк София, сграда 2, ет.1

Консултации с руски офталмолози, Профилактики, Кардиолог, Вътрешни болести, АГ, Невролог, Стоматолог, Дерматолог, Офталмолог, УНГ, Гастроентеролог, Обща медицина, Ендокринолог, Мамолог, Ехографски кабинет, Микробиология, Клинична лаборатория

СМДЛ ИМУНО-ХЕМ

София, жк. Младост 1, бл.37Б, п-ка Младост

СМДЛ Имуно-Хем работи с НЗОК. Разполагаме с висококачетвена апаратура, квалифициран персонал, стриктен вътрешен и външен лабораторен контрол.

БОДЕНТ

Бургас, ул. Адам Мицкевич 7 ет. 2

Клиника БоДент разполага с висококвалифицирани специалисти и е оборудвана според последните постижения в областта на денталната техника. В зъботехническата лаборатория на стоматологичната клиника се изготвят инлеи, фасети, коронки и мостове.

АСМП-МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ОКУЛУС- КУШИНОВА

Телефон: 087 8358175

Плевен, ул. Патриарх Евтимий 5

Диагностика, лечение и хирургия на очни заболявания с последно поколение апаратура. Най-съвременна безшевна оперативна техника за хирургично лечение на катаракта. Естетика-поставяне на дермални филъри за запълване на бръчки и корекция на устни.

Д-р Аргирова - Добър Зъболекар Варна Ниски Цени

Телефон: 052 978097

Варна, ул. Капитан Петко Войвода 17

Добър зъболекар от Варна- Д-Р АРГИРОВА! Може да се възползвате от следните услуги: лечение на кариес, избелване на зъби, зъбен камък, фасети, вадене на нерв, лечение на пулпит, циркониеви коронки, металокерамика. Стерилизация с ксенонова лампа!

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Телефон: 056 816454; 087 9545082

Бургас, бул. Ст.Стамболов 73, пк 1

В МЦ Св. Николай Чудотворец има дежурен кабинет за неотложна помощ с работно време 20:00 – 08:00 ч. през делнични дни и денонощно през почивни и празнични дни. Кабинетът отговаря на телефон 056 894996. Работното време на центъра е от 08:00 – 18:00 ч.

ГППДП ВИГ-ДЕНТ

Телефон: 087 8803680; 066 803680

Габрово, ул. Екзарх Йосиф 3 ет. 1 ап. 1

Дентална практика д-р Ивайло Генев, д-р Велислава Попова. Денонощна спешна зъболекарска помощ. Съвременно оборудване и висококачествени материaли. Прием на пациенти от РЗОК, деца, бременни. Лицензирана и отлично оборудвана зъботехническа лаборатория

СМДЛ РАМУС

Телефон: 02 9431196; 02 9448206

София, ул. Ангиста 2-4

Медицински изследвания на високо ниво от лаборатория Рамус, в София и страната. Ние държим на нашите пациенти и всеки може да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време.

Д-Р ВЕЛИНА НИНОВА ИППМП

Трявна, Лясков дял 1 ет. 2 ап. 13

Личен лекар в град Трявна.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЕДИАНА

Павликени, Цар Иван Асен II 15

Медицински Център Медиана предлага специализирана извънболнична медицинска помощ. Извършват се дейности по здравна промоция и профилактика, има дежурен кабинет. Центърът е оборудван със съвременна медицинска апаратура.

АГППИМП Д-Р ПЕТЪР БЕКОВ

Ихтиман, Арх. Ген. Ихтимански 7-А

Д-р Петър Беков е общопрактикуващ семеен лекар. Завършил е образованието си в Медицинската Академия със специалност - вътрешни болести. Работи съвместно с неговата съпруга - Д-р Петя Бекова, която е педиатър.

Д-Р ТИХОМИР МАКСИМОВ

Бяла, Г.С.Раковски 8

Медицински специалист , общопрактикуващ лекар , гр. Бяла.

Д-р Снежана Топалова - Специалист акушер-гинеколог

Пловдив, Пещерско шосе 20

Акушер-гинеколог Снежана Топалова работи в ин витро центъра на акушеро-гинекологична болница Селена. Медицинска помощ при ранна диагностика, профилактика и лечение в областта на акушеро-гинекологични заболявания.

Д-Р МАРГАРИТА ЛОЛОВА

Димитровград, В.Друмев

В момента практикува личен лекар, но има дипломи за практикуване на детски болести и инфкциозни болести.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АРСЕНАЛ

Казанлък, Розова Долина 100

Медицински Център - Арсенал е частно здравно заведение, което предлага своевременна и качествена профилактична, диагностична и лечебна помощ от висококвалифицирани специалисти. Кабинетите са оборудвани със съвременна апаратура.

АВИЦЕНА

Костинброд, Ломско шосе 35

Амбулатория за групова практика за извънболнична първична медицинска помощ.

МЕДИИНВЕСТ

Тутракан, Струма 11

Отдаване под наем на недвижимо имущество.