Енергийна ефективност в България

АББ България ЕООД - Централен офис, София

София, Бул. Витоша 89 Б, Милениум Център Сграда А, Ет. 17

АББ оперира в България с централа в София и офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ се намират в Петрич, Севлиево и Раковски. Компанията разполага и със сервизна база за турбокомпресори във Варна.

АББ България ЕООД - Сервизна база за турбокомпресори Варна

Варна, КРЗ Одесос, Островна зона

Сервизната база за турбокомпресори е разположена във Варна и разполага с най-модерното оборудване и експертен персонал, предлагайки на клиентите си работно време от 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

ТЮФ РЕЙНЛАНД БЪЛГАРИЯ

София, ул. Драган Цветков 23, бл. А, ет. 6

Тюф Рейнланд България ЕООД се занимава с одитиране, контрол на системи за управление, сертифициране на предприятия, производствени процеси, специализиран персонал, изделия и услуги, в съответствие с международните стандарти.

АББ България - Клон Раковски, сграда 1

Стряма, ул. Индустриална зона 1 14

Производствената база на АББ е разположена в индустриалната зона на град Раковски, близо до Пловдив и произвежда компоненти за ниско и средно напрежение. Предприятието представлява инвестиция на зелено на АББ България в размер на 20млн долара.

ИНФРАСТРОЙ - ИНЖЕНЕРИНГ

Ямбол, Васил Левски 66

Производство на PVC и Al дограма, строителство и ремонтно- строителни дейности, изработка на метални и Al парапети, оградни пана и др. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.

АББ България ЕООД - Клон Петрич

Петрич, ул. Варна 1

Заводът на АББ в град Петрич има основен предмет на дейност производство на електромеханични монтажни възли, заваряване, навиване, пресоване, сглобяване на компоненти за продукти ниско напрежение.

АББ България ЕООД - Клон Раковски, Сграда 2

Стряма, ул. Индустриален път 1 18

Производствената база на АББ, намираща се в индустриална зона Раковски, в близост до Пловдив, произвежда компоненти за оборудване ниско и средно напрежение. Фабриката представлява втората инвестиция на зелено на АББ в България.

АББ България ЕООД - Клон Севлиево

Севлиево, ул. Никола Петков 32

Завод Авангард е създаден през 1962 г. и става част от концерна ABB през 1996 г., с производствена площ от 14 600 кв.м., а през 2013 приема името АББ България ЕООД - Клон Севлиево.

МЕГАТРОНИКА

Варна, бул. Цар Освободител 289

Мегатроника ЕООД предлага проектиране, доставка и изпълнение на фолтоволтаични централи и соларни системи. Изграждане на стационарни и следящи стоманени конструкции, съоръжения за вятърен генератор. Гаранционно и следгаранционно обслужване на системи

АЙ БИ БИ ЕС

София, ж.к. Люлин, бл. 464, вх.Б, партер

Термографско обследване на влага и течове в бани, открити тераси и покриви на сгради. Обследваме сгради за загуба на топлина и енергия. Чрез термографския метод извършваме превантивен контрол на електрически инсталации и съоръжения.