Металообработка в България

Заваръчни и плазмени апарати KEMPPI от ДАРУ

Пловдив, ул. Кубрат 1

Фирма 'ДАРУ' ЕООД е с дейност състояща се във внос на заваръчни и плазмени апарати KEMPPI, металорежещи, измервателни и повдигателни инструменти, както и технически пластмаси, скоби, динамометрични ключове и отрезни дискове и ленти.

БУЛМАК 2005

Езерово, Езерово, Кариерата

BULMAK 2005, Фирма БУЛМАК 2005 се занимава с производство, доставка и монтаж на метални конструкции и съоръжения.Развиваме фирмата и в сферата на строителство на кораби и техния ремонт.Извършваме ремонт и монтаж на топлоенергийни съоръжения.

М-ПРОЕКТ

Телефон: 088 2171716; 088 2122970

Перник, Мошино ул. Атанас Буров 8-10, Заводски строежи

Проектиране, производство, монтаж и поддръжка на машини и съоръжения за металургията, обекти и инсталации за трошене и пресяване. Класификация на рудни и нерудни скални материали, подемно-транспортни машини, както и изделия по документация на клиента

ТОМА-ПРОММОНТАЖ

Кърджали, ул. Мара Михайлова 4

Тома-проммонтаж ООД е фирма предлагаща производство и монтаж на метални конструкции. Проектиране, монтаж и експлоотация на Електро и КИП и А инсталации, ОиВ инсталации. Проектиране, монтаж и ремонт на котелни и нафтови стопанства.

МЕХАНИКС ГРУП

Драгор,

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките.

ТЕХНОКОМЕРС АТ

София, ул. Тунджа 26

Прецизно серийно струговане, инструментална екипировка, нестандартно оборудване, 3D моделиране и промишлен дизайн. Леене на алуминий - кокилно и пясъчно. Механична обработка на отливки и стоманени детайли - ЦПУ стругове, фрези и протяжна машина.

ЕТА МЕТАЛ

Телефон: 088 8406947; 0725 66613

Елин Пелин, Мал. стоп. двор, изход към с. Столник, малко хале

Производство на флюси за металургията, пресовани добавки за легиране, рафиниране и разкисление на метални стопилки, чисти и ЧЗА киселини и соли. Продукти за дома: разпалко, коминко. Желиран спирт за бен-мари устройства. Търговия с феросплави и метали

Център за приложни разработки към ИМСТЦХА- БАН

Телефон: 02 9732699; 088 7330811

София, ул. Шипченски проход 67

Разработване на технологии и изработка на опитни образци и дребно серийно производство на научно–приложни разработки на институтите на БАН; нестандартно оборудване и изделия на външни потребители.

МИЛКО

Телефон: 0331 65050

Асеновград, ул. Цар Иван Асен II 144

Предметът на дейност на МИЛКО ЕООД включва: • продажба на CNC металорежещи и металообработващи машини • машиностроително производство - производство на детайли по поръчка и производство на машини • обучения за работа със CNC машини.

ХЕЛИОС 46 ЕООД

Телефон: 0887933688

Варна, ул. Владислав Варненчик 279

Хелиос 46 е фирма, извършваща термична обработка на черни и цветни метали, металографски изследвания, цементация в газова среда, азотиране и карбонитриране на метали.

МЕТАЛ - М - СОФИЯ

Телефон: 088 6448526; 088 2639088

София, бул. Сливница 566

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, триролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ

Габрово, ул. Орловска 166 А

ГИТ Инженеринг ООД е фирма с дейност в сферата на индукционното горене и термообработката на метални елементи. Разработка и внедряване на индукционни пещи с метален тигел за топене на метали и сплави. Фирмата осигурява монтажни дейности и сервиз.

ЛАВИНА ГОРНАКОВ ЕООД

Телефон: 046 666910; 088 8205850

Ямбол, Ормана 37

Фирма ЛАВИНА ГОРНАКОВ е с основна дейност внос и доставка на черни стоманени изделия: плътни стоманени пръти, листова стомана, ъглова стомана, профилна стомана и други. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на продукти ни до крайните клиенти

МЕГАПРОФИЛ ИГ

Телефон: 082 844319

Русе, Източна промишлена зона

Мегапрофил е специализирана в производство и търговия на кръгли, квадратни и правоъгълни електрозаварени стоманени профилни тръби - ERW профили. Разполагаме с модерна производствена база и широка гама от кухи профили и тръби с различни размери.

ПИК-2003

Телефон: 082 828600; 088 8926027

Русе, ЗММ ул. Стефан Караджа 12

ПИК-2003 ООД предлага на пазара продажба от склад на конструкционни, инструментални, бързорезни стомани, от профили с кръгло, квадратно, правоъгълно сечение, разкрой и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини.

ЗПТ

Стралджа, ул. Индустриална 1

'ЗПТ' АД - гр.Стралджа е българско самостоятелно акционерно дружество, разполагащо със съвременни машини и съоръжения. През последните години се наложи като една от водещите фирми в този сектор и доказа, че е надежден партньор в работата си.

Заваръчни и плазмени апарати KEMPPI от ДАРУ

София, бул. Константин Величков бл. 202

Фирма 'ДАРУ' ЕООД е с дейност състояща се във внос на заваръчни и плазмени апарати KEMPPI, металорежещи, измервателни и повдигателни инструменти, както и технически пластмаси, скоби, динамометрични ключове и отрезни дискове и ленти.

ТЕХНОЛЕС

Габрово, ул. Негенска пътека 2

Водещ производител по производство на ленти за рязане на дърво, устройства и машини за тяхната поддръжка. Голям асортимент от услуги свързани с използването и поддръжката на ленти за рязане на дърво и метал, циркулярни триони, абрихт-ножове.

Заваръчни и плазмени апарати KEMPPI от ДАРУ

Бургас, ул. Странджа 32

Фирма ДАРУ ЕООД е с дейност състояща се във внос на заваръчни и плазмени апарати KEMPPI, металорежещи, измервателни и повдигателни инструменти, както и технически пластмаси, скоби, динамометрични ключове и отрезни дискове и ленти.

Заваръчни и плазмени апарати KEMPPI от ДАРУ

Телефон: 0888 306104

Варна, ул. Пейо Яворов 11, зад Макдоналдс

Фирма 'ДАРУ' ЕООД е с дейност състояща се във внос на заваръчни и плазмени апарати KEMPPI, металорежещи, измервателни и повдигателни инструменти, както и технически пластмаси, скоби, динамометрични ключове и отрезни дискове и ленти.

ТИХЕРТ

Шумен, ул. Антим I 38

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

ЗММ ПОБЕДА

Сливен, ул. Цар Симеон 59

Производство, доставка и гаранционен сервиз на металообработващи и дървообработващи машини, текстилни машини, стругове, автоматични линии за обработка на ламарина. Дългогодишен опит, професионално отношение, високо качество и стандарт на продукцията.

М И С АУТО

Телефон: 02 9208085

София, ул. Осогово 58

М и С Ауто ЕООД е създадена преди 15г. Работим в областта на машиностроенето - в частност заваряване и спояване. Можем да заварим с гаранция, почти всички метали и техните сплави: алуминий, чугун, мед, месинг, бронз, неръждажейка, титан, инконел.

Заваръчни и плазмени апарати KEMPPI от ДАРУ

Стара Загора, ул. Свети Княз Борис 35

Фирма „ДАРУ“ ЕООД е с дейност състояща се във внос на заваръчни и плазмени апарати KEMPPI, металорежещи, измервателни и повдигателни инструменти, както и технически пластмаси, скоби, динамометрични ключове и отрезни дискове и ленти.

АРОНОВ-КТ-КРЪСТЬО ТОДОРОВ

Сандански, Промишлена зона

Фирмата работи в областта на металообработването и машиностроенето. Произвежда елементи за укрепване на тунели, пътища, свлачища и шлицови стени - шпилки, ИБО анкери, винтове, болтове, подпори.

ЛАЗЕР ПЛАНТ

Търговище, -

Развиваме дейност в сферата на металообработката. Фирмата се занимава главно с лазерно рязане на метали, неметали, конструкционни материали, лазерно гравиране, като същевременно извършва и ремонтни дейности в сферата на хидравликата.

АЛГАРА

Търговище, Индустриална зона 54

Фирмата произвежда електромерни табла, табла за строителството, метални изделия за офис мебели, метални каси, каси за ловно оръжие, метални изделия от ламарина с дебелина до 10 мм, като същевременно предлага и прахово боядисване.

МЕТАЛ - РАПИД - ЛЕНЧО МОМЧИЛОВ

Костенец, ул. П. Евтимий 62

Метал - Рапид ЕТ е основана 1990г. от настоящия собственик и управител на фирмата Ленчо Момчилов. Фирмата работи и се развива в областта на металообработването. Основно са застъпени операциите - струговане, фрезоване, пробиване, заваряване и др.

МП-МЕТАЛПЛАСТ

Пирдоп, Ст. Петров 3

Проектиране, производство и ремонт на метални конструкции, резервни части, механизми, пресови метални изделия, инструменти, съоръжения и свързаните с тях дейности по монтаж и обслужване.