Металообработка в България

МЕГАПРОФИЛ ИГ

Телефон: 082 844319

Русе, Източна промишлена зона

Мегапрофил е специализирана в производство и търговия на кръгли, квадратни и правоъгълни електрозаварени стоманени профилни тръби - ERW профили. Разполагаме с модерна производствена база и широка гама от кухи профили и тръби с различни размери.

М-ПРОЕКТ

Телефон: 088 2171716; 088 2122970

Перник, Мошино ул. Атанас Буров 8-10, Заводски строежи

Проектиране, производство, монтаж и поддръжка на машини и съоръжения за металургията, обекти и инсталации за трошене и пресяване. Класификация на рудни и нерудни скални материали, подемно-транспортни машини, както и изделия по документация на клиента

МЕТАЛ - М - СОФИЯ

Телефон: 088 6448526; 088 2639088

София, бул. Сливница 566

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, триролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

ТЕХНОЛЕС

Габрово, ул. Негенска пътека 2

Водещ производител по производство на ленти за рязане на дърво, устройства и машини за тяхната поддръжка. Голям асортимент от услуги свързани с използването и поддръжката на ленти за рязане на дърво и метал, циркулярни триони, абрихт-ножове.

ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ

Габрово, ул. Орловска 166 А

ГИТ Инженеринг ООД е фирма с дейност в сферата на индукционното горене и термообработката на метални елементи. Разработка и внедряване на индукционни пещи с метален тигел за топене на метали и сплави. Фирмата осигурява монтажни дейности и сервиз.

ЛАВИНА ГОРНАКОВ ЕООД

Телефон: 046 666910; 088 8205850

Ямбол, Ормана 37

Фирма ЛАВИНА ГОРНАКОВ е с основна дейност внос и доставка на черни стоманени изделия: плътни стоманени пръти, листова стомана, ъглова стомана, профилна стомана и други. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на продукти ни до крайните клиенти

ЗПТ

Телефон: 047615005; 047615188

Стралджа, ул. Индустриална 1

ЗПТ АД - гр.Стралджа е българско самостоятелно акционерно дружество, разполагащо със съвременни машини и съоръжения. През последните години се наложи като една от водещите фирми в този сектор и доказа, че е надежден партньор в работата си.

МИЛКО

Телефон: 033165050

Асеновград, ул. Цар Иван Асен II 144

Предметът на дейност на МИЛКО ЕООД включва, продажба на CNC металорежещи и металообработващи машини, машиностроително производство, производство на детайли по поръчка и производство на машини и обучения за работа със CNC машини.

ТИХЕРТ

Шумен, ул. Антим I 38

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

ПИК-2003

Телефон: 082 828600; 088 8926027

Русе, ЗММ ул. Стефан Караджа 12

ПИК-2003 ООД предлага на пазара продажба от склад на конструкционни, инструментални, бързорезни стомани, от профили с кръгло, квадратно, правоъгълно сечение, разкрой и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини.

М и С АУТО

Телефон: 029208085

София, ул. Осогово 58

М и С Ауто повече от 15г. работим в областта на машиностроенето - в частност заваряване и спояване на черни и цветни метали. Заваряваме с гаранция почти всички метали и техните сплави - алуминий, чугун, мед, месинг, бронз, неръждавейка, титан и др.

ТОМА-ПРОММОНТАЖ

Кърджали, ул. Мара Михайлова 4

Тома-проммонтаж ООД е фирма предлагаща производство и монтаж на метални конструкции. Проектиране, монтаж и експлоотация на Електро и КИП и А инсталации, ОиВ инсталации. Проектиране, монтаж и ремонт на котелни и нафтови стопанства.

ЕТА МЕТАЛ

Телефон: 088 8406947; 0725 66613

Елин Пелин, Мал. стоп. двор, изход към с. Столник, малко хале

Производство на флюси за металургията, пресовани добавки за легиране, рафиниране и разкисление на метални стопилки, чисти и ЧЗА киселини и соли. Продукти за дома: разпалко, коминко. Желиран спирт за бен-мари устройства. Търговия с феросплави и метали

БУЛМАК 2005

Езерово, Езерово, Кариерата

BULMAK 2005, Фирма БУЛМАК 2005 се занимава с производство, доставка и монтаж на метални конструкции и съоръжения.Развиваме фирмата и в сферата на строителство на кораби и техния ремонт.Извършваме ремонт и монтаж на топлоенергийни съоръжения.

ТЕХНОКОМЕРС АТ

София, ул. Тунджа 26

Прецизно серийно струговане, инструментална екипировка, нестандартно оборудване, 3D моделиране и промишлен дизайн. Леене на алуминий - кокилно и пясъчно. Механична обработка на отливки и стоманени детайли - ЦПУ стругове, фрези и протяжна машина.

ХЕЛИОС 46 ЕООД

Телефон: 0887933688

Варна, ул. Владислав Варненчик 279

Хелиос 46 е фирма, извършваща термична обработка на черни и цветни метали, металографски изследвания, цементация в газова среда, азотиране и карбонитриране на метали.

МЕХАНИКС ГРУП

Драгор,

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките.

ЗММ ПОБЕДА

Сливен, ул. Цар Симеон 59

Производство, доставка и гаранционен сервиз на металообработващи и дървообработващи машини, текстилни машини, стругове, автоматични линии за обработка на ламарина. Дългогодишен опит, професионално отношение, високо качество и стандарт на продукцията.

МП-МЕТАЛПЛАСТ

Пирдоп, Ст. Петров 3

Проектиране, производство и ремонт на метални конструкции, резервни части, механизми, пресови метални изделия, инструменти, съоръжения и свързаните с тях дейности по монтаж и обслужване.

ЛАЗЕР ПЛАНТ

Търговище, -

Развиваме дейност в сферата на металообработката. Фирмата се занимава главно с лазерно рязане на метали, неметали, конструкционни материали, лазерно гравиране, като същевременно извършва и ремонтни дейности в сферата на хидравликата.

МЕТАЛ - РАПИД - ЛЕНЧО МОМЧИЛОВ

Костенец, ул. П. Евтимий 62

Метал - Рапид ЕТ е основана 1990г. от настоящия собственик и управител на фирмата Ленчо Момчилов. Фирмата работи и се развива в областта на металообработването. Основно са застъпени операциите - струговане, фрезоване, пробиване, заваряване и др.

АРОНОВ-КТ-КРЪСТЬО ТОДОРОВ

Сандански, Промишлена зона

Фирмата работи в областта на металообработването и машиностроенето. Произвежда елементи за укрепване на тунели, пътища, свлачища и шлицови стени - шпилки, ИБО анкери, винтове, болтове, подпори.

АЛГАРА

Търговище, Индустриална зона 54

Фирмата произвежда електромерни табла, табла за строителството, метални изделия за офис мебели, метални каси, каси за ловно оръжие, метални изделия от ламарина с дебелина до 10 мм, като същевременно предлага и прахово боядисване.