Ветеринарно-санитарен контрол в България

Ветеринарна клиника Бивет

Телефон: 0887 907344

Бургас, ул. Хан Крум 44

Обезпаразитявания, прегледи, ваксинации, лабораторни изследвания на кръв и урина, дерматологични изследвания, ехографска диагностика, ултразвуково почистване на зъбен камък, стоматология, изкуствено осеменяване, хирургия, храни и аксесоари за домашни любимци.

ДДД Експерт България

София, жк. Белите брези, ул. Дойран 10, вх.А

ДДД Експерт България ООД е лицензиран Пест Контрол оператор. Извършваме обработки по договор. Внедряваме системи за контрол на вредителите. Професионално и комплексно унищожаваме хлебарки, гризачи, бълхи и др. Разполагаме с офиси в цялата страна.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ

Телефон: 056860023

Бургас, Изгрев, бл. 94, партер

Ветеринарна Клиника Изгрев-Бургас стартира дейност на 2006г. През 2008г. е открит рентгенов кабинет към клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област. Ветеринарните ни лекари са отлични специалисти.

ДЕЗИНФЕКТА

Телефон: 042276957; 0887748893

Стара Загора, -

Унищожаване на вредни насекоми и гризачи в здравни заведения, обекти от ХВП, предприятия и заводи, хотели, ресторанти, битови сгради, паркове, тревни площи, складови бази и други, съгласно изискванията на наредба N3 на МЗ, РЗИ, БАБХ и НАССР система.

АГРОИНСЕКТ

Телефон: 02 9884201

София, ул. Софроний Врачански 1

Живот на чисто! Унищожаване на вредни насекоми и гризачи във всякакъв вид помещения, сгради и площи. Използваме практически безвредни препарати. Не цапат и не миришат. Гарантираме здравословна работна среда и намаляване на материални загуби.

ЙОНАЙКО

Стара Загора, ул. Генерал Гурко 77

Йонайко е 25 години лидер на пазара в: консултиране и търговия с препарати за растителна защита, торове и семена; борба с битови и складови вредители; покупко-продажба на земеделска земя; изкупуване на земеделска продукция. Работим за вашия успех!

САНИТА ВАРНА

Телефон: 0878785992

Варна, ул. Подвис бл. 31 вх. Г

Санита Варна е специализирана в унищожаване на вредители. Разполага с високо квалифициран персонал. Работи се с широкоспектърни препарати с бърз и дълготраен ефект. Предлага индивидуален подход към всеки обект, консултации, абонаменти, ДДД програми.

ХИГИЯ-О.С.

Телефон: 0888223828

София, ул. Христо Белчев 21 ет. 2

Фирма ХИГИЯ-О.С. ЕООД е регистрирана в РИОКОЗ (ХЕИ) и сертифицирана по ISO9001:2008. Специализирана в извършването на дезинсекция (унищожаване на вредни насекоми хлебарки, бълхи, оси, дървеници, мравки, кърлежи, мухи, и др), дератизация.

ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКА СЛУЖБА - РЕГИОНАЛНА

Костинброд, Ломско шосе 22

Регионална ветеринарномедицинска служба . Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол . Контролно - техническа инспекция.