Строителни материали - магазини в България

KOURASANIT

София, ул. Г.С. Раковски 79-81

Покритията Kourasanit са мазилки, които са съставени от лава и вар смесени с естествени агрегати. Те са устойчиви на влага и не позволяват образуването на мухъл. Богато разнообразие на цветове. Подходящи за интериор, екстериор, мокро или сухо помещение.

ПАПАДОПУЛОС ГРУП

Телефон: 02 8258000; 02 8268000

София, Връбница ул. Воденичарски път 4

'Пападопулос и Син' ООД е създадена през 1990 година и е една от водещите фирми в строителната индустрия. Компанията е специализиранa в областта на добива, обработката, доставката, монтажа, поддръжката и реставрацията на скалнооблицовъчни материали.

ПРОФИ

Телефон: 0888 317037

Русе, ул. Свети Димитър Басарбовски 51

Фирма Профи е специализирана в производството на сухи строителни смеси - лепила на циментова основа за керамика, за камък, лепила за топлоизолация, за мрамор, шпакловки за топлоизолация, шпакловки на гипсова основа, мазилки.

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И УСЛУГИ ОТ БИЛД

Телефон: 088 5058158

Русе, ул. Липник 133А

БИЛД ЕООД вече 15 години работи в сферата на строителството, като предлага монтаж и продажба на голямо разнообразие материали за сухото строителство. Частични и цялостни СМР дейности. Полагане на декоративни мазилки и саниране на сгради.

ПЪРВИ ЧАСТЕН СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Телефон: 088 7655888; 088 7155888

Стара Загора, Христина Морфова 1

ПЪРВИ ЧАСТЕН СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ е най-големият търговски обект на територията на Старозагорския регион, собственост на ТЕХНИ 67 ЕООД. Компанията е дистрибутор на едни от най-значимите търговски марки на българския пазар.

НЕДЕЛЧЕВ

Телефон: 089 7881400

Николово,

Неделчев ЕООД развива търговия на едро и дребно със строителни материали. Богата гама от продукти - керемиди, цимент, хидроизолационни системи, тухли, оградни блокчета, гипсова мазилка, лепила, шпакловки, топлоизолации, гипсокартон, въглища, пелети.

Строителни материали от ИЗОМАТ

Телефон: 07 0010277

Доброславци,

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

ФЕОНЕКС ЕООД

Балчик, ул. Струма 2А

Фирма ФЕОНЕКС е с основна дейност, търговия със строителни материали за цялостен ремонт и изграждане на обществени и частни сгради. Фирмата разполага с богат асортимент от стоки като дограми, щори, сенници, тонирани бои, полимерни, силиконови.

ИЗОПОР

Балчик, Добротица 53

Фимата предлага най-икономичния термоизолатор-лесен за поставяне,намалява разходите за отопление с повече от половината.С Изотерм домът ВИ ще е топъл през зимата и прохладен през лятото.

Павирани ЕООД

Телефон: 0899107101

Пловдив, Тракия, ул. Георги Данчов, до бл. 46

Магазини за строителни материали. Филтри и системи за пречистване, омекотяване и обработка на вода - филтри за вода, уреди за омекотяване на вода, системи за питейна вода, системи за обратна осмоза, йонизатори за алкална вода, тръби и фитинги.

НЕОМАТ-М.ПАПАЗОВ

Първомай, Хр.Смирненски 7А

Фирмата се занимава с търговия - строителни материали, суровини, конструкции.