Интериорен дизайн

Продукти и Услуги Предстои Ви обзавеждането или ремонт на баня? Представяте си ада от:  обикаляне на магазини за керамични плочки, за обзавеждане на баня; организиране на транспорт, ако търговецът не предлага тази услуга; търсене на майстори и очакване да приключи започналия ремонт или монтаж на ново оборудване.
В такъв случай, може би не е за пренебрегване фактът, че отделни търговски вериги предлагат освен стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня и пълен набор от услуги, свързани с доставката и монтажа на закупените стоки.


Дизайн и Компютърна визуализация: Можете да започнете с разглеждане на идеи за обзавеждане, както в снимки, така и с текстови описания на концепциите за дизайн. И също така да се възползвате от компютърна визуализация на дизайна с избраните от вас продукти.  Тази услуга дава отговор не само на въпроса:
„Дали ваната ще подхожда на плочките?”, но и на още по-съществения: „Дали този моноблок ще се събере в отреденото му пространство?” Цената на услугата е приблизително 60 лева. В някои случаи търговецът предлага частично приспадане на компютърната визуализация от цената на закупените продукти, като клиентът заплаща само 30 лева.
Избирате своята линия и я пренасяте с подходящите подови покрития, мебели за баня - шкафове, душ кабини, огледала, санитарен фаянс, смесители и аксесоари - които се предлагат и в готови комплекти. Под един покрив можете да купите баня или дори сауна или само сифон за мивка.


Транспорт: Транспортът е едно сериозно облекчение за всички обемни покупки. Често цената е фиксирана в рамките на града или в определени негови зони, но е възможно да бъде договорен и за по-големи разстояния.
Монтаж: Монтажът е друго желано предимство и един от малкото възможни начини да получите гаранция за дългата експлоатация на избраното обзавеждане. Условието за монтаж е продуктите да са закупени от съответния доставчик.

Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите
Комисия за защита на конкуренцията
Българска национална асоциация на потребителите
Закон за защита на потребителите