Търговски представителства в България

САМСУНГ СИ & ТИ ДОЙЧЛАНД

София, бул. Драган Цанков 36, стая 701 Б

Фирмата е с основна дейност търговия с индустриални стоки, машини и съоръжения, организация и реализиране на проекти в областта на производството на енергия, възобновяемите енергийни източници, пречистване на водите и др.

МАКСОЛЕН БЪЛГАРИЯ

Телефон: 0888614095

София, ул. Предел 5

Професионална автокозметика! Ароматизатори за автомобили Вундер баум. Висококачествени продукти за обработка на повърхности

ЗИМ

Пловдив, ул. Брезовско шосе 145

ЗИМ ЕООД, град Пловдив има предмет на дейност - внос и търговия на едро с детски стоки и играчки. Фирмата предлага голямо разнообразие стоки за децата на конкурентни цени. Играчките на ЗИМ ЕООД са с качество отговарящо на Европейските стандарти.

ТАРА-МД

Телефон: 02 9549721; 02 9549727

София, Хиподрума ул. Чукар 26 бл. 15 вх. А

Тара-МД - е утвърдено име в производството с хартия и целулоза, етикети, ламинирани картони, самозалепващи се материали, осъществяваща своите продажби на пазарите в България и Европа. Разнообразие от продукти, гарантиращи качество и висок стандарт.

ФИЛИПОВ ИНВЕСТ - МАШИНИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ЯДКИ

Телефон: 058 600936; 058 600837

Добрич, ул. Генерал Майор Стефан Попов 4

Представителство на фирма Feucht Obsttechnik - продажба на машини за обработка на овощни градини, машини за преработка на орех и лешник. Филипов Инвест разполага с мострена зала, в която може да направят демонстрация на машините.

TerraGlobe

Русе, Бизнес Парк Русе, бул. Борисова 41 бл. А ет. 3

Извършване на селскостопански услуги. Наем и обработка на земеделска земя. Продажба на селскостопанска техника. Търговия със земеделска земя. Производство и търговия с пшеница, царевица, слънчоглед, маслодайни култури, кориандър и бял трън.

БЕГЕ

Димитровград, Захарий Стоянов 2

Фирмата се занимава с три основни дейности- продажба на хранителни добавки, ароматизатори за дома, офиса и автомобили, както и търговия на дамска конфекция.

ИНТЕРИОН

Костинброд, -

Фирма Интерион АД произвежда голямо разнобразие от шоколадови,какаови,лешникови кремове с марката NUCREMA.Интерион АД е единствен дистрибутор на ION,включително на шоколадови десерти,вафли,бонбони и какао.

Телефон: 02 9586745

Адрес: София, ул. Луи Айер 2