TerraGlobe

Терра Глоуб ЕООД е производител на едногодишни селскостопански култури - зърно, пшеница, царевица, кориандър. От 2009 г. насам фирмата е представител на българския пазар на световноизвестната фирма за селскостопанска техника - John Deere.

Терра Глоуб ЕООД е българска фирма, чиято дейност е свързана изцяло в сферата на земеделието и растениевъдството. Един от големите производители и разпространители на зърнени култури, извършващ дейностите си с модерна техника и специализирано обучени работници.

Качествената продукция и високите добиви през последните години отреждат водещи позиции на Терра Глоуб в предлагането на едногодишни селскостопански култури на българския и чуждестранния пазар.

Лоялни към клиентите си, работещи с всеотдайност и професионализъм Терра Глоуб бързо се налагат като водеща фирма в отрасъла, а през 2009 г. стават и официален представител за България на световноизвестния лидер за земеделска техника – John Deere

Оттам насетне, компанията затвърждава името си на отговорен партньор, а служителите на Терра Глоуб преминават обучение в професионалния център на John Deere.

Към настоящия момент Терра Глоуб е официален представител за България и на следните фирми за земеделски машини:

Storm
• Kuhn
• Bobcat

Терра Глоуб притежава собствена обработваема земя и предоставя на своите клиенти следните възможности:

• Отглеждане на пшеница и търговия със зърно
• Отглеждане и търговия с царевица
• Отглеждане и търговия със слънчоглед
• Производство и търговия с кориандър
• Внос на селскостопанска техника

Културите, отглеждани от Терра Глоуб са отглеждани и събирани съгласно европейските изисквания за качество, съобразени с директиви и нормативни актове на Европейския съюз. Продукцията на компанията е качествена и екологично чиста.

Мнения

Напиши мнение за TerraGlobe (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за TerraGlobe! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ивайло Цанков 25 May 2015 12:42

Изкупуваме от Терра глоуб царевица и пшеница. Имаме много добри отношения. Много са коректни и не са ни подвеждали до сега. Качеството на прдукцията е много добро.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.