Зоомагазини в България

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАЙВЕТ

Телефон: 087 6348415

София, Георги Данчов-Зографина 2А

Ние сме първата частна ветеринарна клиника в България и ви очакваме с малък, но отговорен екип специалисти. Можем да ви бъдем полезни, както със съвети за правилно отглеждане, така и когато вашите домашни любимци боледуват.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ

София, Младост-4 бл. 429 вх. 3

Ветеринарно-медицински услуги. Профилактика и лечение на домашни любимци. Храни, аксесоари и козметика за домашните любимци. телефони: 088 8779923

Ветеринарна клиника Джулайвет

Телефон: 0887602488

София, ул. Слатинска, трафопост до бл. 45

Ветеринарен кабинет Джулайвет - всичко за доброто здраве, външен вид и комфорт на Вашия домашен любимец. Изследвания-лабораторни и клинични, образна диагностика, лечение, хирургия, акушерство, стоматология, козметика, храни, аксесоари и други.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ТОДОРОВИ ВЕТ

Телефон: 0879329067

Варна, ул. Младежка 48, до пазар Трошево

Ветеринарен кабинет Тодорови, гр.Варна предлага пълна гама от услуги и продукти за вашия домашен любимец. При нас можете да получите професионална ветеринарна грижа, качествени храни, козметика и аксесоари.

Ветеринарна клиника Бивет

Телефон: 0887 907344

Бургас, ул. Хан Крум 44

Обезпаразитявания, прегледи, ваксинации, лабораторни изследвания на кръв и урина, дерматологични изследвания, ехографска диагностика, ултразвуково почистване на зъбен камък, стоматология, изкуствено осеменяване, хирургия, храни и аксесоари за домашни любимци.

ВЕТМЕДИКУС

София, Студентски град ул. Акад.Стефан Младенов 9

Ние сме Ветмедикус – Вашата ветеринарна клиника. Екипът на Ветмедикус се състои от д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева. Водим се от мотото 'напред и нагоре', като се стараем да удоволетворим потребностите на Вашия домашен любимец.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ

Телефон: 056860023

Бургас, Изгрев, бл. 94, партер

Ветеринарна Клиника Изгрев-Бургас стартира дейност на 2006г. През 2008г. е открит рентгенов кабинет към клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област. Ветеринарните ни лекари са отлични специалисти.

ЗОО ГРУП - БГ - ХРАНИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ СОФИЯ

София, ул. Бряст 7

ЗОО ГРУП - БГ храни и аксесоари за домашни любимци, внос и търговия на едро и дребно. Внос от Испания и Германия на храни за кучета, котки, птици и гризачи. Предлагани брандове Амиго, Атена, Снупи, Кан, Линдо, Фатима, Дая, Аполо, Джемон, Кира и др

РИЦ

Телефон: 087 7915399

Варна, ул. Македония 27А

Фризьорски салон за кучета и котки РИЦ - най-доброто за хигиената и външния вид на Вашия питомец. Работим с предварително записан час в салона или по телефона.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БОМЕД

Телефон: 02 9730638; 088 5051705

София, Люлин-8 ул. 3004, бл.14, зад БИЛА

Хирургия, вътрешни болести, ехограф, клинична лаборатория, пълна кръвна картина и биохимия. Подстригване, поставяне на чипове, изследване с бързи тестове за доказване на инфекциозни и паразитни заболявания, храни, медикаменти, ваксини, стационар.

Д-р Емил Ганчев

София, Борово ул. Ястребец 25

Ветеринарна клиника - лечение и профилактика на домашни любимци. Разполагаме с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяме микрочипове. Хирургически интервенции, кастрации, ваксинации, обезпаразитяване, храни и аксесоари.

Зоомагазин Дискавъри

Търговище, ул. Велико Търново 17

Основната дейност на фирмата е продажба на домашни любимци, храни и аксесоари за тях. Разполагаме с богат асортимент птици, животни, декоративни рибки, водни растения. Изработваме аквариуми по размери на клиента.

Зоопортал БГ

София, кв.Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25

Интер Екзотикс Груп е позната под търговското наименование Зоопортал БГ, фирмата е специлизирана в търговията с храни, аксесоари и оборудване за вашите домашни любимци.Предалагаме богат асортимент от висококачествени продукти и световноизвестни марки

ДОГИФЕШЪН

София, ж.к. Младост 4, блок 482, вх. 2

Производство на дрехи и аксесоари за домашни любимци. Изработка на дрехи по индивидуални размери. Размери от 0-9, подходящи за малки, средни и големи кучета. Избор на дрехи - ватирани зимни дрехи, пролетно-есенни и летни модели, дрехи уникати.