Д-р Емил Ганчев

Ветеринарна клиника - лечение и профилактика на домашни любимци. Разполагаме с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяме микрочипове. Хирургически интервенции, кастрации, ваксинации, обезпаразитяване, храни и аксесоари.

Д-р Емил Ганчев е завършил висше образование по специалността във Ветеринарно-медицинския факултет в Стара Загора през 2005 година. От 2005 до 2007 година е специализирал болести по дребните животни (кучета и котки). Специалист по токсикология и паразитология.

Във ветеринарната клиника на д-р Ганчев се извършва лечение и профилактика на домашни любимци. Клиниката разполага с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяне на микрочипове (четящо устройство). Тук се извършват хирургически интервенции, кастрации, лечение на вътрешни болести, ваксинации, обезпаразитяване и козметични процедури (подстригване и къпане) на домашни любимци. Почистване на зъбен камък с ултразвук. Предлагаме и домашни посещения (разполагаме и с дистанционна упойка).

Предлагаме богата гама от аксесоари и храни за домашните любимци, както и  много ветеринарно-медицински лекарства.

Ние се грижим за здравето и профилактиката на вашите домашни любимци. Богатият професионален опит и квалификацията на д-р Ганчев са във Ваша услуга, за да сте спокойни за вашите четириноги приятели. Винаги можете да разчитате на помощ и компетентни съвети относно тяхното здраве и отглеждане. Доверете ни се – при нас домашните ви любимци ще са в добри ръце.

 

Мнения

Напиши мнение за Д-р Емил Ганчев (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Д-р Емил Ганчев! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Маша Григорова 14 Jul 2015 15:26

Д-р Ганчев е прекрасен лекар, приемаме го за приятел на семейството покрай нашия лабрадор. Водим кучето само в тази ветеринарна клиника и сме спокойни, че е в добри ръце. За лечение, ваксинации, почистване на зъбен камък - всичко. Препоръчвам го на всички собственици на домашни любимци, няма да съжаляват.

Иван Георгиев 10 May 2014 10:56

Доволен клиент

Много съм доволен от д-р Ганчев.Водим само при него кучето ни за лечение и ваксина! Препоръчвам го.Ветеринарната клиника е на европейско ниво.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.