ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ

Ветеринарно-медицински услуги. Профилактика и лечение на домашни любимци. Храни, аксесоари и козметика за домашните любимци. Телефон - 088 8779923. Рентгенова диагностика.

Ветеринарна Клиника Барс ВЕТ

Отглеждането на домашен любимец е голяма отговорност и решение! Много хора импулсивно решават и купуват домашен любимец, но впоследствие разбират какъв ангажимент е това, защото всяка от тях изисква грижа и внимание!

Ако със сигурност сте решили да се грижите за домашен любимец - обадете ни се! Ветеринарният лекакар е този, който може да ви даде най-ценните съвети.

Ще препоръчаме вид и порода и изикванията за нейното отглеждане, кои са най-често срещаните заболявания и каква е тяхната профилактика и хранителен режим !

Не си спестявайте прегледа при ветеринар, защото от здравето на вашия любимец зависи вашето здраве и здравето на вашите деца!

Предлагаме специализирана и квалифицирана помощ в областта на профилактиката, диагностиката и лечението на заболяванията, обезпаразитяване и хирургия.

Към ветеринарната клиника има и зоомагазин, в който предлагаме аксесоари, храни и пособия за ежедневна поддръжка на животните, както и лечебни и профилактични храни!

Д-р Михаил Несторов – ветеринарен лекар

София, ж.к. Младост 4, бл. 429, вх. 3 (на гърба на блока)
тел: 0888 77 99 23

 

Мнения

Напиши мнение за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Георгиев 24 Apr 2014 17:29

Препоръчвам

Препоръчвам клиника и ветеринарен кабинетна д-р Несторов.Малкото ни любимо куче имаше сериозен проблем,мислехме че го губим,но доктор Нестор го спаси.

Деница Ангелова 22 May 2013 16:41

Доволен клиент

Препоръчвам на всеки който има домашен любимец тази клиника!Д-р Несторов е излючително любезен професионалист!Успех!

Пламен Флоров 23 Apr 2012 09:50

Качество предлагат

Клиниката е в същност прераснала от кабинет с дълга практика в региона.Доктора си разбира от работата и е много коректен.Препоръчвам я на всеки не само от Младост!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.