Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

РИЦ

Фризьорски салон за кучета и котки РИЦ - най-доброто за хигиената и външния вид на Вашия питомец. Работим с предварително записан час в салона или по телефона.

Фризьорски салон за кучета и котки 'РИЦ' работи от 1999 година. Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто за хигиената и външния вид на Вашия питомец, съобразно сезона, модата, стандарта и желанието на клиента, стига да е безопасно и здравословно за животното.

Ние работим с любов и се стараем да сведем до минимум стреса от посещението при нас за животните и техните стопани. Предлагаме следните услуги: подстригване, къпане, сресване, прически, поддръжка на прически, профилактично почистване на уши, рязане и лакиране на нокти, обезпаразитяване, боядисване на козина, модно разкрасяване и консултации.


За Ваше удобство работим с предварително записан час в салона или по телефона.


Моля заповядайте!


За контакти:
Варна 9000
ул. Македония 27А
телефони:
+359 52 642403
+359 52 640029
[email protected]
Боряна Дюлгерова
 

Мнения

Напиши мнение за РИЦ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РИЦ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Фризьорски салон за кучета и котки " РИЦ " ползваме вече осем години. Професионалисти са и винаги ще предложат най-доброто. Външния вид на моя Ричи е перфектен истински джентълмен. С радост посещаваме салона, кученцето не изпитва никакъв стрес и мисля, че му харесва мястото и хората.Винаги е с модна прическа, изкъпан и с изчистени ушички.Хигиената на моя питомник е преди всичко.,

Силвия Виденова 16 Jan 2014 11:42

mnenie

Доволна съм от услугите и грижите на Риц,които полагат за моя домашен любимец.Горещо ги препоръчвам!

Цанка Гълбова 10 Dec 2012 17:34

Доволен клиент

Благодарна съм за грижите към моя домашен любимец,препоръчвам ги на познати и приятели.Справят се професионално и внимателно към четириногите.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.