Медицински консумативи - производство и търговия в България

ЛИВЕДА МЕД 2000  ООД

София, Манастирски ливади Луи Айер 79 бл. Б

Фирма 'Ливеда Мед 2000' ООД извършва търговия на едро с медицински консумативи и изделия. Системи за измерване на кръвна захар, системи за стомирани пациенти, хирургия- шевен материал, импланти за коремна хиругия, биопсични игли, диагностични тестове

ЮНИМЕДИКА

Телефон: 02 9733855; 02 8707439

София, Гео Милев ул. К.Лулчев 7

Внос и дистрибуция на медицински изделия и лични предпазни средства – ръкавици, маски, шапки, престилки, очила, калцуни, чаршафи, скалпели, остриета, катетри, уринаторни торби, трипътни кранчета, и др. Сертифициарани сме по ISO 9001:2008.

НИПИ - М

Стара Загора, Лозенец

Нипи-М АД е най-големият производител на българския пазар за болнични легла за хора с увреждания и възрастни. Предлагаме многофункционални легла с дървено ограждане. Оборудване на болнични стаи - нощни шкафчета, гардероби, масички, стойки и др.

ИНА-ФАРМА

Телефон: 02 9832067; 02 9832326

София, ул. Георг Вашингтон 37

Вносител и производител на медицински консумативи и козметика, памперси, ортопедия, бебешки аксесоари, апарати за кръвно налягане, глюкомери, чорапи и чорапогащи за разширени вени, вендузи, стягащи продукти, хранителни добавки, препарати за насекоми.

ЕЛТА 90 М

Телефон: 02 9313720; 02 9832211

София, ул. Враня 82-86

Повече от 30 представляваме първокласни и световни лидери производители на апаратура с гарантиран сервиз и обслужване. Производители: Illumina Inc., SANYO - Panasonic, SYSMEX, Watters и др. Лабораторно оборудване за хуманна и ветеринарна медицина.

Вертикал - Руси Манолов

Казанлък, Летището 104

Създадена през 1990 с основна дейност производство на медицинско оборудване, оборудване на линейки за спешна медицинска помощ. Разполага със собствена материална база и високо квалифициран персонал. Сертифицирана е по ISO 9001:2008

КОНДОР МЕДИКАЛ

Телефон: 032 646466

Пловдив, Волга 49

Кондор Медикал е вносител и дистрибутор на широка гама медицински, стоматологични и козметични продукти на водещи европейски и световни производители. Презервативи One Touch и тестове за бременност и овулация Clear Choice.

ОРТОШОП

Телефон: 088 7817323

София, ул. Люлин планина 38

Внос и търговия с високотехнологични медицински изделия за деца, възрастни и спортисти при остри травми, хронични заболявания и за профилактика на френската фирма Тюан, Тюан Tемерт, испанската фирма Фреско и немската Саламандър.

ЛИНДЕ ГАЗ БЪЛГАРИЯ

Телефон: 02 9737308; 042 900750

София, бул. Цар Борис III 1 ет. 4

Линде Газ България произвежда и предлага на пазара технически и медицински газове-кислород, азот, аргон, въглероден двуокис, хелий, коргон, тресарис, фреон, газови смеси за заваряване. Доставка, монтаж и поддръжка.

ОРТОТЕХ

София, ул. Неделчо Бончев 8 ет. 6

Създадохме през 2004 г. фирма Ортотех, за да успеем с времето да предложим продукти, обединяващи в себе си традиции, иновации, функционалност, дизайн и естетика. Създаваме стандартни медицински продукти и индивидуални стелки и ортези.

ЕТРОПАЛ

Етрополе, бул. Руски 191

Етропал АД e производител на медицински изделия за еднократна употреба консумативи за хемодиализа, фистулни игли, системи за инфузия, спринцовки и инжекционни игли, катетри и сонди, комплекти за еднократна амбулаторна употреба,тазобедрени ендопротези

ОРТОЛАБ

София, ул. Георги Софийски 3

Ортолаб предлага богата гама медицински изделия за пълноценното възстановяване на вашето тяло. Екипът ни от експерти е разработил специфични продукти за конкретни нужди - лумбостат, превръзка за ключица, ортопедична яка, ортеза, еластичен бандаж и др

САЛВАМЕД

Сандански, Промишлена зона местност Соколовец

Салвамед стана един от най - важните фабрики в Европа за болнични консумативи. Разположен е в гр. Сандански.