ИНА-ФАРМА

Ина-Фарма извършва търговия и дистрибуция на санитарно-хигиенни материали. Вносител и производител на медицински консумативи и козметика, памперси, бебешки аксесоари, глюкомери, чорапи и чорапогащи за разширени вени, вендузи, хранителни добавки.

Ина-Фарма ЕООД предлага на българския пазар санитаро-хигиенни материали, медицински изделия, лекарства на билкова основа, известни марки българска и чуждестранна козметика и аксесоари - богато портфолио. 

Квалифицираният персонал на Ина Фарма, съставен предимно от експерти-фармацевти предлага на своите клиенти първоначална среща, за да има възможност да представи огромния продуктов потенциал на фирмата, да се уговорят начините на доставка, както и схемите за плащане. А срещите лице в лице са гаранция за постигането на по-добри резултати и премахване на неясноти.

Ина-Фарма разпределя богатата си продуктова гама в няколко направления:

Ортопедични изделия – стелки, възглавнички за пети, предпазител за кокалче, пластир, възглавничка за пръст, кремове за крака, балсам за крака, шапка за пръст и др.
Еластични изделия – медицински гащи и медицински сутиени, корсети, колан гащи, колан за поддържане на корем, колан гащи с корсет, чорапогащи и чорапи за разширени вени, ортопедична яка за врат, бандаж за херния, налакътници, накитници, наглезенки, пояси, неопрен за гръб и др.
Санитарни материали – предпазно бельо – памперси, дамски превръзки, протектори, дамски душ, иригатор, подлога, контейнери, балон за клизма, консумативи – марли, спринцовки, игли, компреси и др.
Медицински материали и изделия – медицински помощни средства, апарати за кръв, измерване на кръвно, възглавници, масажори, консумативи – носни кърпи, памук, марля, маски за лице

Предлагаме разнообразие и винаги сме готови да предоставим:

•    Чайове, пчелни продукти
•    Имуностимулатори, витамини
•    Продукти на водораслова основа
•    Козметика – кремове, магнезий, азиатски продукти
•    Презервативи
•    Продукти за бебе

Фирма Ина-Фарма предлага качествено обслужване, полезен съвет, а също така бърза доставка на поръчаните консумативи и материали.

За контакти:
Адрес: София, ул. Г. Вашингтон 37
Телефони: 02 983 23 26
e-mail: [email protected]
Уеб сайт: www.inapharma.com

Мнения

Напиши мнение за ИНА-ФАРМА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНА-ФАРМА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Имам санитарен магазин, който зареждам от Ина-фарма. Ортопедични и помощни средства, патерици, превързочни материали и още един куп неща. Клиентите са доволни, че могат да намерят при нас всичко, което им трябва. Благодаря на Ина-фарма за разнообразието от продукти, което ми осигуряват.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.