ЛИНДЕ ГАЗ БЪЛГАРИЯ

Линде Газ България предлага на своите клиенти разнообразие и възможност за намаляване на производствените разходи, чрез използването на различни видове газове - атмосферни, газове за хранително-вкусовата промишленост, електронни газове, фреони и др.

Линде Газ България ЕООД е част от The Linde Group, водеща фирма в световен мащаб при предлагането технически газове. Линде Газ България е на българския пазар от 2000 г. и предлага газове за всяка една сфера от живота и различни видове отрасли – авиация и отбрана, строителство и инфраструктура, електроника, храни и напитки, фармацевтика и биотехнологии, нефтопродукти и рафиниране, транспорт, електроенергия и др.

Фирмата се наложи като основен доставчик и партньор при предлагането на огромен набор от газове:

• Атмосферни газове
• Електронни газове и химикали
• Газове за хранително-вкусовата промишленост
• Горивни газове
• Газови смеси
• Хелий
• Фреони
• Специални газове и оборудване

Линде Газ България е алтернатива и при дезинфекционни средства, охлаждане на храни, замразяване на храни, пречиствателни инсталации и др.

Като част от голямото семейство на The Linde Group – лидер в световните пазари при продажбата на газове, Линде Газ България разполага с най-новата и модерна техника, експертен екип и възможност за предлагане на иновации в при използването на газове в сферите на търговия, наука, изследвания и др.
Линде Газ България е отговорност, лоялност, качество. Изборът на Линде газ България е формула за намаляване на производствените разходи и повишаване на енергийната ефективност. С отношение към опазването на околната фирмата предлага различни видове експлоатационни процеси с цел запазване на екоравновесието, което от своя страна печели все повече популярност и клиенти.

Предвид динамиката и бързопроменящите се условия във всяка една сфера на промишлеността, Линде Газ разполагат с богата гама от решения и успяват да задоволят разнообразните индивидуални изисквания.

офис София
бул. Цар Борис III 1, ет. 4 (сграда Граве)  
тел: 02/973 73 02
факс: 02/973 73 08
e-mail: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за ЛИНДЕ ГАЗ БЪЛГАРИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛИНДЕ ГАЗ БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Георгиев 19 Nov 2015 11:49

От години съм в бизнеса с газови инсталации и ползвам услугите на Линде Газ България. Екипът им се грижи основно за поддръжката на нашите инсталации, но ги използвам и като доставчик. Всичко при тях е професионално и на ниво, рядко срещано на БГ пазара. Надявам се все така да продължава безпроблемното ни пратньорство!

Антони Ганчев 17 Jul 2015 14:30

Линде газ и фирма с опит и традиции в предлагането на технически газове на пазара.Аз купувам от тях въглероден двуокис и азот за хранително-вкусовата промишленост. Не бих ги сменил с друг доставчик, много са изрядни и точни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.