Опаковане в България

ОРИОН - 94

Телефон: 052 740147; 087 8759169

Варна, Сливница 191, Изчислителен център

Орион-94 ООД - производство, търговия и доставка на рекламни торбички, опаковъчни хартии и фолиа, пластмасови и хартиени изделия, стоки за бита и дома, почистващи препарати. Висококачествена продукция, съобразена със стандартите за качество.

НАЧЕВ

Ботевград, бул. Цар Освободител 32

'Начев' ООД е производител на изделия за еднократна употреба и опаковки за изделия на ХВП, медицината, електрониката, козметиката. Материалите, с които работим са PS и PET. Внедрена е ИСУ, съответстваща на стандартите ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007

КЛИО

София, ул. Оборище 109

Клио ООД - производство и доставка на опаковъчни фолиа, опаковъчна хартия, мастербачи, топери, алуминиеви капачета, модификатори, опаковки за високомаслени продукти, месо, риба, сладкарски изделия, салати, продукти с висока прозрачност и блясък.

АТЕ ПЛАСТ ООД - ПРОИЗВОДСТВО НА ФОЛИА И ОПАКОВКИ, КАШИРАНИ ФОЛИА И ФЛЕКСОПЕЧАТ

Телефон: 042 616131; 042 616130

Стара Загора, Индустриален 14Б

АТЕ ПЛАСТ ООД предлага полимерни фолиа и опаковки с пълноцветен печат (флексопечат до 8 цвята), каширани фолиа, термосвиваеми фолиа и калъфи, пликове и фолиа за вакуум опаковане, чували, салфетки, фолиа за хоризонтални и вертикални опаковъчни машини.

ЕВРО ТРЕЙД М

Телефон: 02 9732139; 088 9468868

София, НПЗ Искър ул. 5007

Производство на бели, цветни и напечатани етикети, предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и за ръчно лепене. Ние сме единствен производител на самозалепващи етикети формат А4.

И-ПАКТ

Телефон: 02 9997441; 088 7648374

Кривина, ул. Св.Спас 9

И-Пакт ЕООД е фирма специализирала се в производството на продукти от картон и велпапе. С богат асортимент от продукти, И-Пакт изработва и предлага на пазара картони, кутии, разделители, решетки, картонени щайги, подложки. Разнообразие и ниски цени.

ГЛОРИ

Шумен, ул. Съединение 78

Производство на детайли от пластмаса. Пластмасови дръжки за 'Bag in Box'. Пластмасови ъгли използвани при чембероване на стоки/палети/. Пластмасови клипси /катарами/ използвани за престягане на чембер ленти, и други технически изделия от пластмаса.

РОЛКО

Телефон: 02 9541174; 02 9541175

Варна, бул. Трети март 44

Производство и търговия на пълноцветни самозалепващи етикети от всички видове материи, термоетикети за електронни везни, хартиени ролки за касови апарати, фискални принтери, факс апарати, плотери, банкомати и медицинска апаратура. Безплатна доставка!

ПОЛИПЛАСТ ПМ

Стамболийски, ул. Сливница 2

ПОЛИПЛАСТ ПМ - ЕООД Основен предмет на дейност е производство на термо свиваемо фолио, стреч фолио, производство на полиетиленови ръкави, пликове.Фирмата предлага богата гама от термо фолиа, селскостопански фолиа,чували за пелети и гъбарски торби.

ГАЛБО

Телефон: 02 8739755

София, ул. Иларион Драгостинов 39

Галбо ООД доставя опаковки за бързо хранене, без компромиси както по отношение на атрактивния им външен вид, така и по отношение на качеството. Изделията, които ние предлагаме се създават специално за Вас, с Вашия знак или с дизайн по Ваш избор.

ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 089 3466300; 089 3453390

Бургас, ул. Янко Комитов 4

Експерт Консулт Инженеринг ООД се занимава с търговия на полимерни материали за селското стопанство, строителството и хранително вкусовата промишленост.Консумативи за леката промишленост и градинарството.Представители сме на водещи фирми в този бранш

Щанцформа и щанцоване от КАНАК

Телефон: 088 7130819; 0615 64320

Горна Оряховица, ул. Св. Княз Борис I 94

КАНАК ООД е фирма с 13г. стаж в производството на щанцформи за опаковки от хартия, картон и велпапе. Офисът в София разполага с плотер за изрязване на мостри на опаковки. За нас качеството е приоритет. Произвеждаме изцяло окомплектовани инструменти.

ДЖИЛИ - СОЙ

Дулово, ул. Васил Левски 2

Търговска и външно-търговска дейност, внос-износ, изкупуване, търговия със слънчогледово и тиквено семе, кориандър, орехи, печене и пакетиране на ядки, търговия със селскостопански произведения. С възможност за почистване на всякакви видове семена и

АДП - ПРИНТ

Ягодово, Стопански двор зад Стил Пласт

АДП Принт предлага печат на етикети от хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET(полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер). Етикети за хранително-вкусовата, консервната, козметичната и фармацевтичната промишленост.

ФЛЕКСИКОН БГ

Телефон: 036161299; 029977105

Кърджали, Промишлена зона юг

Производство на гъвкави контейнери от плетена полипропиленова тъкан, big bags, с товароносимост 500-2000 кг, с различни размери и конструкции по отношение на пълнене, изпразване и повдигане, според спецификата на товара и изискванията на клиента.

Гуала Клоужърс България

Казанлък, 23-ти Пехотен Шипченски полк 114

Производство на изделия, пластмасови капачки и дозатори от фирма Гуала Клоужърс България. Международна компания специализирана в производството на капачки за хранителната и фармацевтичната промишленост.

БЕЛЛА

Търговище, Преслав 2

Белла развива дейност в три направления: Производство на опаковки - от три и пет – слойно велпапе и картон; Продажба и доставка на канцеларски материали и офис консумативи; Екологично чисто производство и преработка на пчелен мед.

ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД

София, бул. Илиянци 123, офис 20427

Производство на бариерни фолиа и пликове за вакуумна опаковка. Медицински консумативи за стерилизация - опаковъчни фолиа, хартии и пликове, индикатори. Опаковъчни машини, електронни везни, етикети.

ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД

Добрич, ул. България 1, офис 812

Производство на бариерни фолиа и пликове за вакуумна опаковка. Медицински консумативи за стерилизация - опаковъчни фолиа, хартии и пликове, индикатори. Опаковъчни машини, електронни везни, етикети. Вакуум пликове, пликове за варене, флоупак фолиа.