Опаковане в България

ДЖИЛИ - СОЙ

Дулово, ул. Васил Левски 2

Търговска и външно-търговска дейност, внос-износ, изкупуване, търговия със слънчогледово и тиквено семе, кориандър, орехи, печене и пакетиране на ядки, търговия със селскостопански произведения. С възможност за почистване на всякакви видове семена и

КЛИО

София, ул. Оборище 109

Клио ООД - производство и доставка на опаковъчни фолиа, опаковъчна хартия, мастербачи, топери, алуминиеви капачета, модификатори, опаковки за високомаслени продукти, месо, риба, сладкарски изделия, салати, продукти с висока прозрачност и блясък.

НАЧЕВ

Ботевград, бул. Цар Освободител 32

'Начев' ООД е производител на изделия за еднократна употреба и опаковки за изделия на ХВП, медицината, електрониката, козметиката. Материалите, с които работим са PS и PET. Внедрена е ИСУ, съответстваща на стандартите ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007

ГАЛБО

Телефон: 02 8739755

София, ул. Иларион Драгостинов 39

Галбо ООД доставя опаковки за бързо хранене, без компромиси както по отношение на атрактивния им външен вид, така и по отношение на качеството. Изделията, които ние предлагаме се създават специално за Вас, с Вашия знак или с дизайн по Ваш избор.

РОЛКО

Телефон: 02 9541174; 02 9541175

Варна, бул. Трети март 44

Производство и търговия на пълноцветни самозалепващи етикети от всички видове материи, термоетикети за електронни везни, хартиени ролки за касови апарати, фискални принтери, факс апарати, плотери, банкомати и медицинска апаратура. Безплатна доставка!

ФЛЕКСИКОН БГ

Телефон: 036161299; 029977105

Кърджали, Промишлена зона юг

Производство на гъвкави контейнери от плетена полипропиленова тъкан, big bags, с товароносимост 500-2000 кг, с различни размери и конструкции по отношение на пълнене, изпразване и повдигане, според спецификата на товара и изискванията на клиента.

Щанцформа и щанцоване от КАНАК

Телефон: 088 7130819; 0615 64320

Горна Оряховица, ул. Св. Княз Борис I 94

КАНАК ООД е фирма с 13г. стаж в производството на щанцформи за опаковки от хартия, картон и велпапе. Офисът в София разполага с плотер за изрязване на мостри на опаковки. За нас качеството е приоритет. Произвеждаме изцяло окомплектовани инструменти.

ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 089 3466300; 089 3453390

Бургас, ул. Янко Комитов 4

Експерт Консулт Инженеринг ООД се занимава с търговия на полимерни материали за селското стопанство, строителството и хранително вкусовата промишленост.Консумативи за леката промишленост и градинарството.Представители сме на водещи фирми в този бранш

ОРИОН - 94

Телефон: 052 740147; 087 8759169

Варна, Сливница 191, Изчислителен център

Орион-94 ООД - производство, търговия и доставка на рекламни торбички, опаковъчни хартии и фолиа, пластмасови и хартиени изделия, стоки за бита и дома, почистващи препарати. Висококачествена продукция, съобразена със стандартите за качество.

ЕВРО ТРЕЙД М

Телефон: 02 9732139; 088 9468868

София, НПЗ Искър ул. 5007

Производство на бели, цветни и напечатани етикети, предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и за ръчно лепене. Ние сме единствен производител на самозалепващи етикети формат А4.

ГЛОРИ

Шумен, ул. Съединение 78

Производство на детайли от пластмаса. Пластмасови дръжки за 'Bag in Box'. Пластмасови ъгли използвани при чембероване на стоки/палети/. Пластмасови клипси /катарами/ използвани за престягане на чембер ленти, и други технически изделия от пластмаса.

АТЕ ПЛАСТ ООД - ПРОИЗВОДСТВО НА ФОЛИА И ОПАКОВКИ, КАШИРАНИ ФОЛИА И ФЛЕКСОПЕЧАТ

Телефон: 042616131; 042616130

Стара Загора, кв. Индустриален 14Б

АТЕ ПЛАСТ ООД предлага полимерни фолиа и опаковки с пълноцветен печат - флексопечат до 8 цвята, каширани фолиа, термосвиваеми фолиа и калъфи, пликове и фолиа за вакуум опаковане, чували, салфетки, фолиа за хоризонтални и вертикални опаковъчни машини.

АДП - ПРИНТ

Ягодово, жк. Тракия, ул. Нестор Абаджиев 15

АДП Принт предлага печат на етикети от хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PETполиетилен, PP TOP прозрачен полипропилен, PE полиестер. Етикети за хранително-вкусовата, консервната, козметичната и фармацевтичната промишленост.

ПОЛИПЛАСТ ПМ

Стамболийски, ул. Сливница 2

ПОЛИПЛАСТ ПМ - ЕООД Основен предмет на дейност е производство на термо свиваемо фолио, стреч фолио, производство на полиетиленови ръкави, пликове.Фирмата предлага богата гама от термо фолиа, селскостопански фолиа,чували за пелети и гъбарски торби.

ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД

Добрич, ул. България 1, офис 812

Производство на бариерни фолиа и пликове за вакуумна опаковка. Медицински консумативи за стерилизация - опаковъчни фолиа, хартии и пликове, индикатори. Опаковъчни машини, електронни везни, етикети. Вакуум пликове, пликове за варене, флоупак фолиа.

Гуала Клоужърс България

Казанлък, 23-ти Пехотен Шипченски полк 114

Производство на изделия, пластмасови капачки и дозатори от фирма Гуала Клоужърс България. Международна компания специализирана в производството на капачки за хранителната и фармацевтичната промишленост.

ВАКПАК МЕДИКАЛ ООД

София, бул. Илиянци 123, офис 20427

Производство на бариерни фолиа и пликове за вакуумна опаковка. Медицински консумативи за стерилизация - опаковъчни фолиа, хартии и пликове, индикатори. Опаковъчни машини, електронни везни, етикети.

БЕЛЛА

Търговище, Преслав 2

Белла развива дейност в три направления: Производство на опаковки - от три и пет – слойно велпапе и картон; Продажба и доставка на канцеларски материали и офис консумативи; Екологично чисто производство и преработка на пчелен мед.