ДЖИЛИ - СОЙ

Търговска и външно-търговска дейност, внос-износ, изкупуване, търговия със слънчогледово и тиквено семе, кориандър, орехи, печене и пакетиране на ядки, търговия и производство на селскостопанска продукция.

ЕТ Джили-сой-Джихангир Ибрям е създадена през 1991 в малкия град Дулово, намиращ се в Североизточна България близо до крайдунавския град Силистра. В началото се занимава само с почистване, производство и пакетиране на слънчогледови семки в ограничени количества. По-късно разширява обема си на дейност, увеличава броя на машините за почистване и пакетиране, както и асортимента на предлаганите продукти, като в момента пакетира всякакви видове ядки.

Търговска и външно-търговска дейност, внос-износ, изкупуване, търговия със слънчогледово и тиквено семе, кориандър, орехи, печене и пакетиране на ядки, търговия със селскостопански произведения.

Джили сой има възможност за почистване на всякакви видове семена и ядки с капацитет 300 тона на денонощие. 

Фирмата задоволява изцяло нуждите на потребителите със своите стоки както на вътрешния пазар, така и на външния.

Продуктите на фирма ЕТ Джили-сой-Джихангир Ибрям са насочени към населението от всякаква възраст, търговските магазини, складове, фабрики за производство на олио.

Предлаганата качествена и екологично чиста продукция и стока е предпоставка за успеха на фирмата, заедно с коректност спрямо производството, доставките, услугите, търговията и разплащанията с клиентите.
 

За контакти:

гр.Дулово, ул. Плиска 16
обл.Силистра, България
п.код 7650, п. кутия 25
тел. +359 864 2 50 31,
         +359 864 2 26 74
факс. +359 864 2 22 62
моб. +359 888 477 799
e-mail: djilisoy@gmail.com
djili_soy@dir.bg
office@djilisoy.com
sale@djilisoy.com

 

Мнения

Напиши мнение за ДЖИЛИ - СОЙ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЖИЛИ - СОЙ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Кольо Ламбрев 06 Jun 2015 21:08

Зареждаме редовно ядките на Джили сой в магазина. Винаги са пресни и клиентите ги търсят. Много добре работим с тях и са много точни.

Деница Ангелова 24 Apr 2014 10:12

Доволен клиент

Ядките на ДЖИЛИ СОЙ,са свежи,добре обработени и съхранени.Винаги получаваме навреме поръчаните количества.Препоръчваме ги!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.