ЕВРО ТРЕЙД М

Производство на бели, цветни и напечатани етикети, предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и за ръчно лепене. Ние сме единствен производител на самозалепващи етикети формат А4.

 ЕВРО ТРЕЙД М е създадена през 1996 година. Фирмата е специализирана в производството на бели, цветни и напечатни самозалепващи етикети с широко приложение за идентификация на продуктите в търговията на едро и дребно, хранително-вкусовата промишленост, транспорта и логистиката.

Етикетите се произвеждат основно на ролка и са предназначени за използване от баркод принтери, етикиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи, както и за ръчно лепене.

Ние сме производител и на алуминиеви капачки за кисело мляко и печат на опаковки за хранително-вкусовата промишленост като фолио за масло, захар, ядки, кафе и др.

Производството ни е фокусирано в пет посоки:

  1. Флексо печат
  2. Производство за хранително-вкусовата промишленост - алуминиеви капачки за кисело мляко и фолио за масло
  3. Производство на етикети за хранително-вкусовата промишленост - цветни и термо-трансферни
  4. Производство на офис консумативи - А4 самозалепващи етикети, ученически етикети, ценови етикети, самозалепващи и гланцови блокчета за апликация
  5. Печат на медицински опаковки

Фирмата ни е сертифицирана по система за управление на качеството ISO 9001 и медицинска застраховка за стерилизация ISO 11607-1.

Нашите етикети се изработват се от висококачествена хартия от реномиран европейски производител - мат, гланц, PE, PVC, PET, устойчива на влага, висока и ниска температура, хартия за многократно залепване. Работим с "Torras Papel", като всички наши продукти са придружени с нужните сертификати.

От 2005 година нашето производство се представя под регистрираната ни търговска марка "FLEKS-ko". Нашата марка е единственият производител, на Българския пазар, който предлага А4 самозалепващи етикети за мастиленоструйни, лазерни и матрични принтери.

Нашите основни приоритети са честност, качество и гъвкавост в намиране на решения за всеки клиент. Работим бързо, без да правим компромиси с качеството и високите стандарти. Способни сме да предложим много и сме готови да ви съдействаме. Можете да разчитате на нашия професионализъм, опит и коректност в стремежа ни да предложим индивидуални решения, които да задоволят и най-високите ви изисквания.

Ние сме вашият лоялен партньор, който няма да ви подведе. Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Мнения

Напиши мнение за ЕВРО ТРЕЙД М (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕВРО ТРЕЙД М! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Печатаме самозалепващи се етикети при ЕВРО ТРЕЙД М и сме много доволни от качеството на печата и спазването на всички срокове. Много точна и коректна фирма. Радваме се че попаднахме на тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.