Диетични храни и хранителни добавки - производство и продажба в България

ГЕНАРА

Телефон: 088 4905303

София, ул. Суходолска 98

Генара е официален вносител на кафе Лаваца, предлага капсулни системи за еспресо Лаваца БЛУ и Лаваца Еспресо пойнт. Предоставя безплатно богат избор от кафе машини с професионални възможности и дизайн. Безплатна доставка на кафе до Вашия дом и офис.

СМИЛО - АГЕНЦИЯ ПО КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА СТОКИТЕ

Телефон: 02 9461254; 088 8543141

София, Яворов бл. 23 вх. 1 ап. 3

Агенция СМИЛО е водеща компания в областта на храните, лекарствата, хранителни добавки и козметика. Агенция Смило пусна на пазара хранителната добавка МАОЛО, която се прилага профилактично и заедно с провеждане на химиотерапия и лъчелечение.

ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН

Стара Загора, Кольо Ганчев ул. Райна Кандева 66А

Производство и търговия с пчеларски инвентар - кошери, пчелни рамки, защитни облекла, восъкотопилки. Предлага тимол, оксалова киселина, крем за привличане на роеве. Собствено производство на пчелен мед, пчелен прашец, пчелно млечице, прополис.

ДОРАЛЕКС

Телефон: 089 8515025; 088 8218079

Пловдив, ул. Брезовско шосе 180

Доралекс ООД е фирма за търговия на едро с хранителни и нехранителни стоки. Предлага богат асортимент от подправки, овкусители, консерви, диетични храни, чай, опаковъчни материали и стоки за бита с гарантирано качество на утвърдени производители.

ВИКТОРИЯ-1006

Телефон: 062 670165; 089 8592951

Велико Търново, ул. Драган Цончев 15

Фирмата предлага всички видове ядки - сурови и печени, сушени плодове на производствени цени, както и натрошени фъстъци, натрошени лешници, фъстъчен крокант, карамелизиран кокос както и полуфабр. за сладкарската индустрия в разфасовки от 1кг.- 20кг.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, ПЧЕЛЕН МЕД И ФЛОРАЛНИ ВОДИ ОТ БЕНИЛУ

Телефон: 0879585458; 082581592

Русе, бул. Цар Освободител 137 вх. А

БЕНИЛУ се занимава с производството и търговия на органично сертифицирани суровини, като пчелен мед, флорални води, етерични масла, Външна търговия с парфюмерийни и козметични продукти.

ДРОГЕРИЯ ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА

София, ул. Джордж Вашингтон 33

Богат избор на натурални продукти. Природни продукти за укрепване на имунната система, за регулиране на теглото, за здравословен живот. Билкова козметика.

ОРИОН-В.МАТЕЕВ

Карлово, Крайречна 4

Предлага доставка на суровини и материали за алкохолни и безалкохолни напитки, сладкарски изделия и консервирани храни: натурални и синтетични багрила, аромати и емулсии, парфюмни композиции, етерични масла. Разработка на рецептури и технологии.

Чън Цун ЕООД

Варна, Цар Борис I 115

Фирмата извършва китайски оздравителни процедури, китайски масаж и внос на хранителни добавки.

РЕНИФАРМА

Дупница, Тютюнева долина 20

Производство на ишлеме на хранителни продукти. Работим само с фирми.

БОРАЛИН

София, ул. Коста Лулчев 25

Билкови хранителни добавки от серията Боралин по рецепти на фитотерапевта Борис Николов. Добавките на Боралин допринасят за нормалното функциониране на органите, ставите и костите в нашето тяло. Притежават антиоксидантно и тонизиращо действие.