СМИЛО - АГЕНЦИЯ ПО КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА СТОКИТЕ

Агенция СМИЛО е водеща компания в областта на храните, лекарствата, хранителни добавки и козметика. Агенция Смило пусна на пазара хранителната добавка МАОЛО, която се прилага профилактично и заедно с провеждане на химиотерапия и лъчелечение.

МАОЛО при химиотерапия и лъчелечение

При химиотерапия и лъчелечение, винаги съществува вероятност от спадане на левкоцитите под нормата, а по-рядко на хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите. В подобни случаи се налага спиране на лечението, до възстановяване на тези показатели.
С профилактичното приемане на МАОЛО, който е натурален продукт на растителна основа, тази вероятност значително се намалява. Въпреки това, ако започне спадане на левкоцитите,  хемоглобина, тромбоцитите или неутрофилите, с МАОЛО това не става рязко, а постепенно. Създава се възможност, с увеличаване дозировката на МАОЛО, да се възстановят нормалните стойности на левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите. МАОЛО е спомагащо левкопоетично средство при лимфом на Хочкин (Hodjkin), както и за намаляване позивите за повръщане след химиотерапия. 
Допринася да не се спира медикаментозната или лъчетерапията, поради ниски - левкоцити, тромбоцити, хемоглобин и неутрофили. 

Трябва да се има предвид, че левкоцитите са динамичен показател и за няколко дни, с подходяща дозировка на МАОЛО, те могат да се нормализират. При тромбоцитите, неутрофилите и специално хемоглобинът, които не са толкова динамични показатели, възстановяването е по-бавно.

МАОЛО е натурален продукт с доказана нетоксичност, чрез проведени за целта токсикологични изследвания, с които  може да се запознаете в сайта на СМИЛО www.smilo-bg.com

В него може да прочетете и становища на лекари, предимно от онкологични  диспансери и клиники, които са прилагали МАОЛО.

Консултация с лекар за дозировката на телефон 0888 543141 от 9.00 до 17.00 ч. – в работни дни. Подгответе си последните резултати от изследванията на кръвта и тези преди тях.

Особености на приложение:

При включване в лечебен план с медикаменти, контролирано от лекар,  още преди първата  процедура, МАОЛО може да се приема по 2-3 капсули в денонощие (максимум до 6 бр. за 24 часа), в зависимост от броя на левкоцитите, тромбоцитите, хемоглобина и неутрофилите. Препоръчително е изследване на кръвната картина (проблемните показатели), по възможност веднъж на 10 дни, ако вливанията на химиотерапевтика са през 21 дни. Преди  започване на  лъчелечение – по 1-2 капсули, в зависимост от броя на левкоцитите, тромбоцитите, хемоглобина и неутрофилите (максимум, до 6 бр. за 24 часа).

След приключване на химиотерапията или лъчелечението, е желателно МАОЛО да се приема още 1-2 месеца, с постепенно намаляване на използваната дневна дозировка, до трайното възстановяване на въпросните кръвни показатели.

МАОЛО - Съдържание на 1 капсула:

Растителни екстракти от:
- Хибискус-цвят /Каркаде/ (Hibisci sabdariffae flos) – Евр. Фармакопея N 2376/40 mg
- Ядки от Сибирски кедър (Pinus Sibiricа Du Tour) 25 mg
- Куркума (Curcuma longa/xanthorrhizae rhizoma) – Евр. Фармакопея N 2645/18 mg
- Майорана (Origanum majorana) 15 mg
- Кардамом (Elettaria cardamomum) 12 mg
- Шафран  (Crocus sativus) 10 mg
- Eстрагон (Artemisia dracunculus) 10 mg

под 4 mg (2%) за следните съставки:
- Кориандър (Coriandrum sativum) – Евр. Фармакопея № 1365
- Девесил листа (Levisticum officinale Koch) – Евр. Фармакопея № 1932
- Неаполитански магданоз (Petroselinum/crispum neapolitanum)
Исоп (Hyssopus officinalis)
- Исландски лишей /талус/ (Lichen islandicus) – Евр. Фармакопея № 1787
- Помощни вещества

Какво трябва да знаете, ако Ви предстои химиотерапия или лъчелечение:

1) При почти всеки втори пациент, провеждащ химиотерапия, се наблюдава спадане на Левкоцитите (WBC), много често на Тромбоцитите (Plt) и Хемоглобина (Hgb), и по-рядко на Неутрофилите (Neu). При лъчетерапия,  тези отклонения не са толкова силно проявени.
2) Ако не вземете предварителни мерки, преди да отидете за вливания с химиотерапевтик е възможно да имате изненада, ако стойностите, особено на левкоцитите Ви, не са в норма.

При ниски левкоцити преди химиотерапия има няколко възможности:
І-ви вариант – да Ви върнат в къщи, докато левкоцитите Ви се нормализират.
ІІ-ри вариант – лекарите-онколози ще предложат да Ви инжектират с  т.н. “растежни фактори” - химически  средства за вдигане на левкоцитите или с кортикостероиди, които се проявяват с много странични ефекти.

За да нямате изненади от рязко спадане на левкоцитите, преди да започнете химиотерапията или лъчетерапията, при условие, че левкоцитите и другите Ви кръвни показатели са в норма, е препоръчително  да започнете първата си химиотерапия с  прием на 2-3  капсули МАОЛО дневно, до 10-тия ден след вливането.
Много важно е да осъществявате самоконтрол – на около 10-тия ден, между две вливания (ако те са на около 21 дни), сами да си организирате контролно изследване на левкоцитите (ако се налага и на тромбоцитите, хемоглобина или неутрофилите).

В зависимост от резултата, се коригира дозировката на МАОЛО. При условие, че левкоцитите са започнали да “падат”, увеличавате дневната доза МАОЛО, която сте приемали до момента с една, две или повече капсули (максимум до 6 бр. за 24 часа). При много високи стойности на кръвните показатели - дозировката трябва да се намали. Стремите се да ги поддържате около средните референтни граници.

Трябва да имате предвид, че левкоцитите са “бърз” показател. След вливанията на химиотерапевтика, за няколко дни е възможно те да “паднат” под нормата, до много ниски стойности. С помощта на МАОЛО и в подходяща дозировка, те могат да “влязат” в нормалните параметри (сравнявайте с контролните /референтни/ стойности на съответната лаборатория).

Обикновено хемоглобинът се проявява като “бавен” показател – бавно “пада” и бавно се “вдига”. За около месец, с помощта на МАОЛО той първо се стабилизира (спира да “пада”) и за около месец, месец и половина започва да се нормализира. За да има ефект, при него е необходимо по-дълго време да се използва висока дозировка с МАОЛО – 3 х 2 капсули = 6 бр. за 24 часа. Тромбоцитите и неутрофилите се стабилизират и повишават малко по-бързо. Но всичко е много индивидуално!

Внимавайте, защото в много от клинични лаборатории се работи с различни референтни стойности, в зависимост от използваните методи за отчитане на резултатите.

Продуктът е в категорията Хранителни добавки

Брой желатинови капсули МАОЛО в 1 опаковка: 30 бр.

www.smilo-bg.com

                      

Мнения

Напиши мнение за СМИЛО - АГЕНЦИЯ ПО КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА СТОКИТЕ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СМИЛО - АГЕНЦИЯ ПО КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА СТОКИТЕ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Жени Димитрова 05 Apr 2019 10:09

МАОЛО

Аз съм Жени Като ти дойде до главата и е необходимо провеждане на химиотерапия, заедно с разнообразното хранене трябва да се приема и нещо допълнително, доказано нормализиращо и повдигащо хемоглобина, така също левкоцитите и тромбоцитите, които най-често падат при химиотерапия и лъчелечение. Това е изпитания доказан оригинален продукт 100% на растителна основа МАОЛО. В сайта за продукта Маоло има достатъчно информация за неговите възможности, която е подадена от лекари онколози, химиотерапевти, хематолози. Маоло поддържа в норма нивото освен на хемоглобина, също така и на левокоцитите, тромбоцитите и неутрофилите, които най-често падат при химиотерапия и лъчетерапия и не само в тези случаи. За да е ефективен МАОЛО, трябва да се приема в дозировка, която е адекватна на динамично променящите се стойности на хемоглобина, левкоцитите, тромбоцитите и неутрофилите. Започва се от 2 капсули на ден, като профилактична доза, ако тези показатели са в норма и при необходимост се увеличават на по 3 – 4 – 5 капсули дневно и до максималната доза от 3 х 2 капсули или 6 броя на ден, при необходимост, която зависи от стойностите на тези показатели.

Боряна Салчева 19 Aug 2015 20:55

Моя близка беше диагностицирана с рак и изкара курс химиотерапия. Познати ми казаха за Маоло, че е добре да се пие в такива случаи. Аз в началото бях скептична, но то човек в такива моменти е склонен да пробва всичко. И действително стойностите на левкоцитите й влязоха в норма, а тя се чувстваше значително по-добре и с по-малко странични ефекти от химиотерапията.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.