Защо да изберете Golden Pages?

Търговската марка и продуктът Golden Pages™ са собственост на фирма Голдън Медия ООД.

Вече почти десет години Golden Pages е водещият източник на бизнес информация. Ние сме предпочитаният маркетинг партньор на малкия и средния бизнес, както и най-разбираемият, надежден, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Oнлайн справочникът ни www.goldenpages.bg стартира през юни 2007 и покрива цялата страна. От януари 2011 Golden Pages оперира изцяло онлайн и бизнесът ни е 100% дигитален! Фирмите могат да рекламират във всяка от нашите над 750 класификации, а потребителите - да търсят в базата ни данни от над 120 000 компании. Трафикът е стабилен - над 300,000 потребители на месец - предоставяйки по този начин нови клиенти за нашите рекламодатели и висока възвръщаемост на рекламните им инвестиции. Нашата база данни от фирми е най-разбираемата и точна в България. Ежедневно ние проверяваме и осъвременяваме стотици записи на фирми, за да можете вие да намирате лесно доставчици на продукти и услуги.

Рекордна посещаемост
Всеки месец, над 300 000 уникални потребители, в режим на 'активно търсене' влизат в Golden Pages, за да намерят фирма, на която да се доверят за покупката на определена стока или услуга.

Единствен доверен партньор на Google
През 2009 Google избра Golden Pages за свой единствен доверен източник на информация за услугата си Google Maps. От тогава насам, всяка седмица ние предоставяме на Google информация за фирмите в България, която те включват в своята база данни. През януари 2015 година, ние подписахме нов Договор с Google, който потвърждава тяхното доверие в Golden Pages и важността на нашето партньорство. Golden Pages ще продължи да предоставя актуализирана информация на Google, от която потребителите и фирмите в България ще имат многобройни ползи.

Единствен партньор за България на множество международни фирми
Много чужди фирми избраха да работят с Golden Pages на българския пазар. Такива са гръцката търсачка xo.gr, румънската търсачка paginiaurii.ro, сръбската търсачка yellowpages.rs, македонската търсачка zk.mk, европейската търсачка europages.com, балканската търсачка за продукти marketkonekt.com, датската фирма за уеб сайтове Monosolutions, т.н.

Добра индексация
Ние непрекъснато оптимизираме търсачката, така че рекламодателите в Golden Pages обикновено се появяват на по-висока позиция в резултатите на търсачките чрез нашия сайт, в сравнение с фирмите, които не рекламират

Реклама в подходящ момент

Нашите продукти достигат потребителите в цяла България 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Потребителите използват Golden Pages, в момент когато са готови да направят покупка

Трайна и ефективна инвестиция
Рекламата в Golden Pages е с много по-дълъг живот от тази в повечето други медии, а и може да бъде обновявана ежедневно

Предпочитан източник на информация от потребителя
Безплатно търсене, лесна употреба, акуратност и надеждност на информацията.