Ветеринарни аптеки в България

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ЕКЛИПС

Телефон: 0889578487

Велико Търново, ул. Хан Крум 5

Клиниката е създадена преди 15 години.През тези години екипът ни непрекъснато усъвършенства своите професионални познания и умения.Ние се стараем да отговорим на всички ваши въпроси и да Ви отделим нужното време и внимание.Мото ни е доверие,честност.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАЙВЕТ

Телефон: 087 6348415

София, Георги Данчов-Зографина 2А

Ние сме първата частна ветеринарна клиника в България и ви очакваме с малък, но отговорен екип специалисти. Можем да ви бъдем полезни, както със съвети за правилно отглеждане, така и когато вашите домашни любимци боледуват.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ТОДОРОВИ ВЕТ

Варна, ул. Младежка 48, до пазар Трошево

Ветеринарен кабинет Тодорови, гр.Варна предлага професионални медицински грижи за Вашия домашен любимец, осигурен комфорт, любезно отношение, домашни посещения, разнообразни храни, аксесоари и играчки за кучета и котки - всичко можете да откриете.

Д-р Емил Ганчев

София, Борово ул. Ястребец 25

Ветеринарна клиника - лечение и профилактика на домашни любимци. Разполагаме с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяме микрочипове. Хирургически интервенции, кастрации, ваксинации, обезпаразитяване, храни и аксесоари.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ

София, Младост-4 бл. 429 вх. 3

Ветеринарно-медицински услуги. Профилактика и лечение на домашни любимци. Храни, аксесоари и козметика за домашните любимци. телефони: 088 8779923

ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ

Разград, ул. Неофит Рилски 11

Дистрибуция на ветеринарни медицински препарати, фуражи и фуражни добавки и храни за домашни любимци. Търговия с биоконцентрати, витаминно-минерални смеси, комбинирани фуражи. Ветеринарномедицинско обслужване и консултации от наши специалисти.

ВЕТМЕДИКУС

София, Студентски град ул. Акад.Стефан Младенов 9

Ние сме Ветмедикус – Вашата ветеринарна клиника. Екипът на Ветмедикус се състои от д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева. Водим се от мотото 'напред и нагоре', като се стараем да удоволетворим потребностите на Вашия домашен любимец.

Ветеринарна клиника Джулайвет

Телефон: 0887602488

София, ул. Слатинска, трафопост до бл. 45

Ветеринарен кабинет Джулайвет - всичко за доброто здраве, външен вид и комфорт на Вашия домашен любимец. Изследвания-лабораторни и клинични, образна диагностика, лечение, хирургия, акушерство, стоматология, козметика, храни, аксесоари и други.