Ветеринарни аптеки в България

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАЙВЕТ

Телефон: 087 6348415

София, Георги Данчов-Зографина 2А

Ние сме първата частна ветеринарна клиника в България и ви очакваме с малък, но отговорен екип специалисти. Можем да ви бъдем полезни, както със съвети за правилно отглеждане, така и когато вашите домашни любимци боледуват.

ВЕТМЕДИКУС

София, Студентски град ул. Акад.Стефан Младенов 9

Ние сме Ветмедикус – Вашата ветеринарна клиника. Екипът на Ветмедикус се състои от д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева. Водим се от мотото 'напред и нагоре', като се стараем да удоволетворим потребностите на Вашия домашен любимец.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ЕКЛИПС

Телефон: 0889578487

Велико Търново, ул. Хан Крум 5

Клиниката е създадена преди 15 години.През тези години екипът ни непрекъснато усъвършенства своите професионални познания и умения.Ние се стараем да отговорим на всички ваши въпроси и да Ви отделим нужното време и внимание.Мото ни е доверие,честност.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ

София, Младост-4 бл. 429 вх. 3

Ветеринарно-медицински услуги. Профилактика и лечение на домашни любимци. Храни, аксесоари и козметика за домашните любимци. телефони: 088 8779923

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ТОДОРОВИ ВЕТ

Телефон: 0879329067

Варна, ул. Младежка 48, до пазар Трошево

Ветеринарен кабинет Тодорови, гр.Варна предлага професионални медицински грижи за Вашия домашен любимец, осигурен комфорт, любезно отношение, домашни посещения, разнообразни храни, аксесоари и играчки за кучета и котки - всичко можете да откриете.

Д-р Емил Ганчев

София, Борово ул. Ястребец 25

Ветеринарна клиника - лечение и профилактика на домашни любимци. Разполагаме с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяме микрочипове. Хирургически интервенции, кастрации, ваксинации, обезпаразитяване, храни и аксесоари.

Ветеринарна клиника Джулайвет

Телефон: 0887602488

София, ул. Слатинска, трафопост до бл. 45

Ветеринарен кабинет Джулайвет - всичко за доброто здраве, външен вид и комфорт на Вашия домашен любимец. Изследвания-лабораторни и клинични, образна диагностика, лечение, хирургия, акушерство, стоматология, козметика, храни, аксесоари и други.

ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ

Разград, ул. Неофит Рилски 11

Дистрибуция на ветеринарни медицински препарати, фуражи и фуражни добавки и храни за домашни любимци. Търговия с биоконцентрати, витаминно-минерални смеси, комбинирани фуражи. Ветеринарномедицинско обслужване и консултации от наши специалисти.

Телефон: 042 626 223

Адрес: Стара Загора, П.Парчевич 46