ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ФАРМА ТИЙМ

Ветеринарномедицинско обслужване и консултации от наши специалисти. Дистрибуция на ветеринарни медицински препарати, фуражи и фуражни добавки и храни за домашни любимци. Търговия с биоконцентрати, витаминно-минерални смеси, комбинирани фуражи.

Опитният екип на Фарма Тийм ЕООД, съставен от ветеринарни специалисти, фармацевти и търговски представители е подготвен да предложи на клиентите информация за складова наличност, възможности за доставка и цена на продуктите на едро и дребно. Индивидуалния подход и необходимото внимание към всеки един клиент, позволява на персонала на Фарма Тийм да отговори изчерпателно на всяко едно запитване по и-мейл или телефон.

Фарма Тийм ЕООД е българска фирма с адрес на управление и седалище в гр. Разград. Известна е в региона като коректен и надежден партньор, дистрибутор на ветеринарно-медицински продукти, фармацевтични изделия за ветеринарни аптеки, фуражни храни, както и храна за домашни любимци.

Компанията притежава лицензиран склад, където в специални условия съхранява суровините и продуктите за разпространение. Складовата база отговаря на всички съвременни изисквания, както и стандарти, въведени от Европейския съюз за съхранение на фуражни храни и медицински изделия.

Наличната номенклатура от продукти на Фарма Тийм ЕООД:

Ветеринаро-медицински препарати
Лекарствени медикаменти и фармацевтични продукти за домашни животни
Фуражи, смески, комбинирани фуражи
Биоконцентрати
Витамино-минерални смеси
Изделия и храни за домашни любимци

Фирмата предлага и специализирани съвети и медицинска помощ за домашни животни, като разполага с опитни ветеринарни лекари, готови да окажат съдействие по всяко време.

Контакти:
Офис и склад – гр. Разград
тел. 086 66 13 35
моб. 0898 516 041

E-mail: [email protected]

Тел. за връзка:

Д-р Д.Петрова – 0898515984

Д-р Н.Досев – 0898515976

Дежурен тел:  0892294428

Работно време:

понеделник-петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.

събота и неделя: 8:30 ч. – 18:00 ч.

 

Мнения

Напиши мнение за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ФАРМА ТИЙМ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ФАРМА ТИЙМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Антон Минчев 06 Jun 2015 18:41

доволен съм

Наи-добрия партньор за всеки фермер е Фарма Тийм. Фуражите им са много добри и имат голямо разнообразие от ветеринарни лекарства и препарати. Освен това имат специалисти които дават консултации за за здравето и състоянието на животните. Много съм доволен от тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.