Електронни елементи в България

АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 02 9744938

София, бул. Андрей Сахаров бл. 75А ап. 2

Фирма “Адара Инженеринг”е официален представител за България на европейския лидер на вакуум-помпи и системи, немската фирма BUSCH.Вносител и партньор е на световния помпен концерн GRUNDFOS.Специалните помпи са на италианския партньор на фирмата ARGAL

ТУИНС ПРО

Телефон: 088 8269547; 088 8420850

София, ул. Оборище 121

Фирма Туинс Про ООД се занимава с проектиране и инсталация на системи за професионално, сценично, дискотечно, декорно, ефектно и светодиодно LED осветление, LED екрани за вътрешен и външен монтаж.

ЛАВЪР ТРЕЙД

Пловдив, бул. Христо Ботев 128

ЛАВЪР ТРЕЙД ООД е основана през 1990г. и е специализирана във внос, продажба и дистрибуция на батерии, фенери, ел. материали и др. Доказан и надежден партньор на всички свои клиенти - от търговските вериги до малки магазини и отделни граждани.

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН

София, бул. Цариградско шосе 7-ми км, Хай Тек Парк ет. 4 ап. 402

Проектира и произвежда електроника за LED лампи, като ОЕМ партньор с високо качество, 100% контрол и 4г гаранция. Работим по зададени от клиента изисквания и параметри. Светодиодни лампи, DMX управляеми RGB модули, драйвери и всичко за мощни LED устройства.

ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ

Габрово, ул. Орловска 166 А

Фирмата предлага проектиране и изработка на индукционни тигелни пещи на повишена честота, наладка и пускане в експлоатация, генератори за повърхностна закалка на детайли, преобразуватели и машини за обемно нагряване на детайли.

АМГ Технолоджи

Ботевград, Индустриална зона

АМГ Технолоджи работи в сферата на електронните елементи и модерните технологии.

СТЕСИС

София, ул. Янко Софийски войвода 10

Измерване, тестване, визуализация, събиране на данни чрез софтуер LabView и хардуер National Instruments. Висококачествени PC-базирани средства за измерване, тестване и атоматизация.

АРКОМАТ - БЪЛГАРИЯ

Казанлък, бул. 23-ТИ ПЕХОТЕН ШИПЧЕНСКИ ПОЛК 114

Аркомат е международна компания, подизпълнител за Volkswagen Electrical Systems. Произвежда кабелни комплекти за автомобили, както и електрически съоръжения за двигатели и за превозни средства.

КОНЕЛ

Ботевград, Промишлена зона Микроелектроника

Водещ и единствен производител на пултове за дистанционно управление в България. Ние се специализираме към продукти със специфично използване, но също така сме ефективни и в масови продукти. Повече от 350 модела пултове за различни приложения.

Телефон: 02 971 44 01

Адрес: София, Калина Малина 8