ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ

Дистрибуция на ветеринарни медицински препарати, фуражи и фуражни добавки и храни за домашни любимци. Търговия с биоконцентрати, витаминно-минерални смеси, комбинирани фуражи. Ветеринарномедицинско обслужване и консултации от наши специалисти.

Фарма Тийм ЕООД е българска фирма с адрес на управление и седалище в гр. Разград. Известна е в региона като коректен и надежден партньор, дистрибутор на ветеринарно-медицински продукти, фармацевтични изделия за ветеринарни аптеки, фуражни храни, както и храна за домашни любимци.

Компанията притежава лицензиран склад, където в специални условия съхранява суровините и продуктите за разпространение. Складовата база отговаря на всички съвременни изисквания, както и стандарти, въведени от Европейския съюз за съхранение на фуражни храни и медицински изделия.

Опитният екип на Фарма Тийм ЕООД, съставен от ветеринарни специалисти, фармацевти и търговски представители е подготвен да предложи на клиентите информация за складова наличност, възможности за доставка и цена на продуктите на едро и дребно. Индивидуалния подход и необходимото внимание към всеки един клиент, позволява на персонала на Фарма Тийм да отговори изчерпателно на всяко едно запитване по и-мейл или телефон.

Наличната номенклатура от продукти на Фарма Тийм ЕООД:

Ветеринаро-медицински препарати
Лекарствени медикаменти и фармацевтични продукти за домашни животни
Фуражи, смески, комбинирани фуражи
Биоконцентрати
Витамино-минерални смеси
Изделия и храни за домашни любимци

Фирмата предлага и специализирани съвети и медицинска помощ за домашни животни, като разполага с опитни ветеринарни лекари, готови да окажат съдействие по всяко време.

Контакти:
Офис и склад – гр. Разград
тел. 086 66 13 35
моб. 0898 516 041

E-mail: farma_sklad@abv.bg

Тел. за връзка:

Д-р Д.Петрова – 0898515984

Д-р Н.Досев – 0898515976

Дежурен тел:  0892294428

Работно време:

понеделник-петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.

събота и неделя: 8:30 ч. – 18:00 ч.

 

Мнения

Напиши мнение за ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Антон Минчев 06 Jun 2015 18:41

доволен съм

Наи-добрия партньор за всеки фермер е Фарма Тийм. Фуражите им са много добри и имат голямо разнообразие от ветеринарни лекарства и препарати. Освен това имат специалисти които дават консултации за за здравето и състоянието на животните. Много съм доволен от тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.