ХЕРТИ

Херти АД произвежда алуминиеви, пластмасови и композитни капачки за високо и слабоалкохолни напитки, вина, тихи и газирани минерални води, плодови сокове, зехтин, лекарства. Продукти с марката HL се изнасят в над 50 страни по света.

Херти АД е водещ европейски производител с над 25 години опит в производството на алуминиеви, пластмасови, композитни капачки и пластмасови изделия. Продуктите с марката HL са познати в над 50 страни по света сред производители на високо и слабоалкохолни напитки, вина, тихи и газирани минерални води, плодови сокове, зехтин, лекарства. Херти АД е публична компания, която успешно налoжи името си чрез своите партньори, контрагенти и дъщерните си дружества във Великобритания, Франция, Германия, САЩ  и Румъния.

Продуктовата гама  включва капачки с диаметър от 12 до 43 мм. и височина от 12 до 60 мм. На практика компанията предлага  над 90% от всички използвани на световния пазар диаметри и височини на алуминиеви винтови капачки и днес  произвежда годишно над 1 милиард изделия.

За високоалкохолните напитки Херти АД предлага на своите клиенти широка гама от алуминиеви и композитни капачки за затваряне на бутилки с вместимост от 0.1 л. до 4.54 литра. За защита на търговските марки и избягване на риска от фалшификации като допълнителна част към алуминиевите капачки се предлага и пластмасова компонента – „дозатор”, непозволяваща повторно пълнене на бутилките.

През  последните години все повече се налага използването на алуминиеви винтови капачки за бутилиране на вино. За винарската промишленост Херти АД предлага алуминиеви капачки с размери 30x60, 22x30, 25x43 и 28х44 мм. с различни видове уплътнители, съобразени с изискванията на винопроизводството.             

За пазарния сегмент на бутилирани минерални води и газирани напитки и сокове, Херти АД предлага алуминиеви и пластмасови капачки – 28х15.5; 30х25; PCO; BPF; 48x41; носачи за бутилки. Алуминиевата капачка с пластмасов предпазен пръстен „Дорадо” е идеално решение за висок клас минерални води в стъклени бутилки.  

Компанията притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015, система за контрол на качеството и безопасността на продукта / GMP*/, Глобалния стандарт за опаковане и опаковъчни материали BRC/IOP и Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки – НАССР.

Продуктите на ХЕРТИ АД достигат до масовия потребител посредством продуктите на клиентите на фирмата. Тази характерна черта определя и слогана на компанията:

„ВАШАТА МАРКА УТРЕ Е НАШИЯТ БИЗНЕС ДНЕС”

Херти АД е социално отговорна и обществено ангажирана компания, която е отличена с грамоти от областните и общински власти, както и от търговската палата и културни институти. Херти АД е член на SEDEX, CETIE и European Aluminum Foil Association.

 


 

 

Мнения

Напиши мнение за ХЕРТИ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕРТИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Емилиян Трамбов 23 Jun 2015 14:51

Снабдяват ни с пластмасови капачки за безалкохолни. Много добри партньори са, гладко върви работата. Всичко е точно. Препоръчвам сътрудничество с тях.

Светлин Цветков 09 Aug 2012 09:25

Много добри

Добро производство и коректни партньори!Поздрави!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.