НАЧЕВ

'Начев' ООД е производител на изделия за еднократна употреба и опаковки за изделия на ХВП, медицината, електрониката, козметиката. Материалите, с които работим са PS и PET. Внедрена е ИСУ, съответстваща на стандартите ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007

Фирма НАЧЕВ ООД е създадена през 1991 година. В началото се занимава с производство на изделия за еднократна употреба от полистирол. Постепенно с натрупания опит и знания фирмата се специализира в производството на изделия от пластмаса за еднократна употреба и опаковки. Обслужваме клиенти от различни сфери на индустрията - хранително-вкусова промишленост, медицински изделия, козметика, електроника и др.

Политиката на управление на фирмата е насочена към производството на качествени изделия за еднократна употреба за хранителни цели и опаковъчни изделия. Стремим се да задоволяваме изцяло изискванията на клиентите и по този начин се утвърдихме като конкурентен доставчик на различни видове опаковки и опаковъчни изделия за хранителната индустрия.

От 17 март 2004 година НАЧЕВ ООД е сертифицирана и работи по Система за управление на качеството, съгласно изискванията на ISO 9001:2000. От 1 юни 2009 година е разработена и внедрена Интегрирана система за управление, съответстваща на стандартите ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007.

В момента фирма Начев работи с полистирол и PET и  произвежда над 180 различни видове опаковки. Производствената база се намира в гр. Ботевград – в непосредствена близост до София, което улеснява контактите с контрагентите. Екипът на фирмата се състои от високо квалифицирани в своята област специалисти.

Ние предлагаме на клиентите си цялостно обслужване - от идеята за визията на опаковката,  до нейното производство и доставка.

Начев ООД произвежда следните изделия от пластмаса:

Опаковки за захарни изделия
Опаковки за шоколадови бонбони
Пластмасови чинии за еднократна употреба
Подложки за яйца, канти
Подложки за плодове
Подложки за кутии за бонбони
Прибори за еднократна употреба, пластмасови вилици
Пластмасови бъркалки

 

Мнения

Напиши мнение за НАЧЕВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НАЧЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Деяна Славова 05 Aug 2015 09:34

"Начев" са добри в производството на изделия от пластмаса за еднократна употреба и опаковки. Работят експедитивно и отговорно. Могат да предложат и специфични решения за нещо на пръв поглед толкова ежедневно.Работим с тях вече няколко години и винаги е добре кагато можеш да разчиташ на партньори.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Ботевград