ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ

Разполагаме с необходимата апаратура за извършване на кръвни, дерматологични и биопсични изследвания, копропроби, урина - изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания. Хирургични интервенции. Рентгенов апарат. Ветеринарни лекари специалисти.

Специалистите във Ветеринарна Клиника Изгрев работят в следните направления:

·  дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия

·  анестезиология, екзотични домашни любимци,спешна медицина, акушерство и гинекологични заболявания, зоопсихология, хирургия

· вътрешни болести, лабораторна диагностика, диетология

Нашето мото е „Качество, професионализъм, гъвкавост, коректност”

Ветеринарна клиника Изгрев предлага индивидуално и приятелско отношение, ще бъде отделено нужното внимание и време на Вашия любимец, а също и на Вас. Ние ще се постараем да отговорим на всички Ваши въпроси, тревоги и желания в най-пълна степен.

Нашата цел е всеки домашен любимец, независимо от вид и порода, както и неговият собственик, да се чувстват сигурни и спокойни при нас, защото ние винаги даваме всичко от себе си, за да спестим или намалим страданието и болката на пациента. Ние свеждаме до минимум риска за домашните любимци при различните манипулации, операции и медикаментозни третирания. Стремежът ни е да поддържаме по най-добрия възможен начин и в най-добро здраве Вашия домашен любимец.

При всеки възникнал здравословен проблем с Вашия домашен любимец, заповядайте при нас! Ние ще вложим всички наши знания, умения, възможности и усилия, за да помогнем. За ваше удобство, може да запишете и точен час за посещение.

Нашите WELLNESS програми целят да се постигне предотвратяване на възможни заболявания и да се удължи живота на вашия домашен любимец. Профилактиката на заболяванията винаги излиза по-евтино отколкото лечението им при тяхната клинична проява.

 Клиниката разполага с:

  • Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв /биохимия и морфология/
  • необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Трихинелоскопиране, Биопсични изследвания
  • Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции. Извършва се и подстригване - хигиенно и естетично

Профилактика, а не лечение!

Адрес: Бургас , Изгрев, бл. 94, партер

Телефон: 056 860023

Сайт: http://burgosvet.com/

 

Мнения

Напиши мнение за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нели Атанасова 05 Jun 2015 19:40

Благодаря на ветеринарна амбулатория Изгрев, че се погрижиха за котката ми в критичен момент. Наложи се операция, всичко мина гладко, а тя се възстанови бързо. Чудесен екип специалисти.

росица иванова 30 Jul 2012 10:50

Наскоро , по време на лятна почивка ми се наложи за малкото ми йорки да се възползвам от услугите на клиниката , и останах изключително доволна от работата им , както и от съветите, които получих!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.