ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БОМЕД

Хирургия, вътрешни болести, ехограф, клинична лаборатория, пълна кръвна картина и биохимия. Подстригване, поставяне на чипове, изследване с бързи тестове за доказване на инфекциозни и паразитни заболявания, храни, медикаменти, ваксини, стационар.

Ние от Ветеринарна клиника Бомед се грижим за Вашите домашни любимци - кучета, котки, птици, гризачи и екзотични животни.

Екипът на Клиника Бомед е съставен от професионалисти, специализирали в сферите: хирургия, вътрешни болести, ехограф, клинична лаборатория, пълна кръвна картина и биохимия.

При нас могат да се извършат и следните манипулации - подстригване, поставяне на чипове, изследване с бързи тестове за доказване на инфекциозни и паразитни заболявания, ваксини, стационар.

Ние предлагаме:

 • Прегледи – диагностични
 • Ваксини
 • Обезпаразитяване.
 • Хоспитализация
 • Интензивни грижи
 • Флуидна терапия
 • Медицински процедури
 • Анестезия
 • Хирургия
 • Операции в областа на главата
 • Коремни операции
 • Операции на уринарните / полови пътища
 • Операции на дихателната система
 • Ортопедични операции
 • Операции на гръбначния стълб
 • Диагностика
 • Лаборатория
 • Кръвни изследвания
 • Евтаназия

В Бомед можете да закупите храни и медикаменти за Вашите домашни люимци.

Извършваме домашни посещения в рамките на град София за Ваше удобство!

Работно Време:
Понеделник – Петък : 10:00 – 20:00 часа
Събота : 10:00 – 17:00 часа
Неделя*: 10:00 – 14:00 часа
*Молим да записвате предварително час за посещение!

Стационарен телефон: 02 9730638
Мобилни: 0885 051705; 0885 617601
Д-р Боян Рангелов, Д-р Любов Атанасова, Иван Станоев, Ваня Гюлева, Борислав Методиев, Ивелина Милушева.

На телефона за спешни случаи: 0885 617601 денонощно отговаря ветеринарен лекар, който може да ви помогне със съвети и да даде информация за денонощни практики, ако състоянието на пациента налага.
 

Мнения

Напиши мнение за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БОМЕД (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БОМЕД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Марио Найденов 10 Aug 2015 19:30

Д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова - Станоева са много добри професионалисти и хора, за които професията ветеринарен лекар не е случайност. Казвам го защото когато поддържаш зоомагазин , в които понякога има редки и скъпи животни винаги може да се случи проблем при аклиматизация или престоя на животното. Тогава трябва да се потърси верно решение независимо дали пациента е игуана ,чинчила или малък ретривър и то да бъде своевременно и ефективно , а екзотичния пациент да оздравее бързо. Затова мога да кажа ,че съм доволен от работата си е Ветеринарна клиника "Бомед" .

Цецка Павлова 15 Aug 2013 17:16

Здравейте, от скоро сме клиенти на клиника "Бомед" , но съм с прекрасни впечатления от лекарите там и особено от д-р Любов Атанасова. Имаме бебе Голдън ретривър , което се оказа с много чувствителен стомах. Именно екипа на клиника " Бомед" успяха да открият какъв е точно проблемът на нашата Лора и я излекуваха. Категорично не съм съгласна с обвиненията на г-жа Иванова , че лекарите в клиниката "подлъгват с излишни лекарства". Аз вярвам на екипа на клиниката и познавам още много стопани, чиито кучета те са излекували !

Елена Петрова 15 Aug 2013 16:17

В отговор на г-жа Мария Иванова

е съм съгласна с коментара на г-жа Мария Иванова и характеристиките, които тя дава за д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова- Станоева. Мила госпожо Иванова, не сте права в твърдението си и не мога да се съглася с Вашата оценка. Д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова - Станоева са изключителни професионалисти и хора родени за професията ветеринарен лекар. Точно тези двама души спасиха живота на нашия домаше любимец куче Басс. С изключително професионално отношение и денонощна грижа цяла седмица, ако не и повече и двамата бяха до нашия Басс, който постъпи в клиниката с диярия и повръщане на възраст 6 месеца. Д-р Атанасова установи,че кученцето е с Кампилобактериоза.Тази бактерия е довела до тежко възпаление на стомаха и дванадесетопръстника,което от своя страна е довело до пилороспазъм. Кучето ни беше спасено точно от тези двама прекрасни лекари - професионалисти. По отношение на Вашия любимец и цитираните ваксини, не би трябвало да забравяте факта, че ваксините не се произвеждат от лекарите и ако е имало проблем и странични ефекти би трябвало да информирате фирмата производител. Най-малко за да се обърне внимание и да се има предвид реакцията на Вашия любимец. Вярвам, че си давате сметка , че всеки организъм реагира по различен начин на ваксини и д-р Рангелов и д-р Атанасова-Станоева не биха могли да бъдат отговорни за това. С пожелание за много положителни емоции и радостни дни с вашия любимец. Елена Петрова

Здравейте ,туко що прочетох коментара на Мария ...Много съжалявам ,че се е получило така с вас..надявам се да се оправи животинчето ви ...И съм съгласна с вас ..наистина ми е писнало и на мен от некомпетентни мнения(като вашето) ,които имат за цел да злепоставят хора които си вършат работата...повече от добре.Аз съм клиент на клиника Бомед от близо 2 години ...и не съм доволна...напротив аз съм повече от доволна ...Това са лекари ,които не се интересуват от това колко повече пари да ти вземат ,а как да оправят животинчето ти ..Лекари ,които не са станали такива заради парите ... а заради любовта към работата си .А всеки истински добър само в нещо ,което наистина обича...Но е така хората винаги искаме да обвиним някого ,защото така е по лесно....За мен най-добрите лекари са не тези които,имат в главата си ценоразпис ,а тези които имат сърце за останалите ....В клиника Бомед няма да откриете само ценоразпис ,там ще откриете хора на които да разчитате и да се доверите напълно ...Хора ,а не само лекари ....

ВОДЕТЕ ГИ ЗА ДА ОТКРИЕМ ИСТИНАТА ЗА ТЯХНАТА БОЛЕСТ...

мария иванова 14 Aug 2013 19:23

НЕ ВОДЕТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛюБИМЦИ ПРИ ТЯХ!

От доста време обмислям да изразя мнение за клиника БОМЕД, но някакси все не ми стигат негативните думи с които да се изкажа за "д-р" Боян Рангелов и неговата "асистентка". Призовавам всички собственици на животни от района :НЕ ВОДЕТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛюБИМЦИ ПРИ ТЯХ!На моето куче му причиниха страдание от което за малко не умря.Бяха му сложени наkуп advantix,advocate и ваксина против диофилария(съжалявам ,ако бъркам, но аз не съм лекара, както те твърдят за себе си), което доведе до състояние на животното в което то трепери неконтролируемо в рамките на половин ден, спря да се движи и да се храни и му коства цяла седмица да се възстанови. Аз им се доверих, но впоследствие след консултация с други специалисти разбрах, че за малко кучетоми не е умряло. А той ми твърди по телефона "Спокойно, изключено е да е страничен ефект!"Дано не се стигнало до увреждания, които да установяваме в последствие.Грешката може би е и моя, че не се поинтересувах предварително, но това по дяволите са стандартни препарати и е работа на лекарите да знаят тези елементарни неща и да не подлъгват собствениците с излишни лекарства за немалката сума от близо 60 лв и риск за живота на любимците!!!!НЕКАДЪРНИЦИ е слабо казано за тези двамата!!!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.