ПАПАДОПУЛОС ГРУП

Пападопулос Груп - един от лидерите в областта на добива, производството, монтажа и износа на строителни и скално-облицоващи материали. Огромна производтвена база, подсигурена с модерни технологии за рязане и обработка на гранит, мрамор, варовик.

Пападопулос Груп е един от лидерите на българския пазар в добива, обработката, строителство и износ на строителни и скално-облицовъчни материали. Фирмата е създадена през 1990 г. и се наложила като водеща в отрасъла, използваща винаги качествени суровини, закупени от доказани партньори от Гърция, Испания, Бразилия, Норвегия, Италия.

Фирмата разполага с две производствени бази в София, извършващи всички видове обработки на каменни изделия.

Произвеждаме пълната гама от каменни продукти – плотове, стъпала, балюстри, камини, декоративни и монументални произведения. Фирма Пападопулос е директен вносител на всички видове гранити, мрамори и варовици от цял свят - недостижимите като богатство на цветовете и качеството материали от Италия, Гърция, Испания, Бразилия, Норвегия и Португалия и изключително атрактивните в ценово отношение гранити от Китай и Индия.

Пападопулос и син ООД поддържа цветово разнообразие от над 150 вида камък и осъществява износ за Англия, Гърция, Кипър, Украйна, Германия, САЩ, Холандия и Чехия. Фирмата предлага за своите клиенти монтаж на каменните изделия, извършван от висококвалифицирани монтажисти, с дългогодишен опит и множество реализации в страната и чужбина.

Специализирано звено е ангажирано с проектиране, инженеринг и контрол върху качеството на изпълнението.

Пападопулос Груп постоянно инвестира в работния процес, обработва гранити, варовици, мрамор със съвременни технологии, модерни машини, които придават изискан вид на продукцията на фирмата. Компанията е внедрила и системи за управление, за които надлежно са ѝ издадени необходимите сертификати:

• система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008
• система за управление на организацията по стандарт ISO 14001:2004
• система за управление на здраве и безопасност на работата в съответствие с OHSAS 18001:2007

В дейността си Пападопулос Груп не оставя по-назад и грижите за околната среда, взимайки всички необходими мерки за опазване на природата. Работим с екологично чисти продукти, както и системи и технологии, отговарящи на европейските стандарти за екология.

Предлаганите от фирмата услуги са свързани с предоставяне на богата продуктова гама от естествени, луксозни и инженерни камъни:

• плотове за кухня
• плотове за баня
• камини
• подови настилки
• стъпала
• интериорни решения за дома и офиса

За поддръжка и реставрация на каменните материали се използват съвременни технологии и продукти на световните лидери в тази област, с цел постигане на несравнимо по-добър външен вид и подобряване на качеството им, независимо от възрастта им.

Продуктите ни се предоставят в различни цветове, изработени от различни материали, като клиентите могат да бъдат ориентирани за възможностите, които предлага фирмата на интернет страницата ни: www.papadopulos-bg.com

Пападопулос Груп – реализирайте идеите си!
ПАПАДОПУЛОС Фабрика и Шоурум

Работно време:
Понеделник - Петък - 08:30 ч. - 17:30 ч.
 
София, бул. Сливница, 200 м след JUMBO Люлин, ул. Воденичарскипът 4
 
Централа: +359 885 000 900
Телефон: +359 2 825 8000
Факс: +359 2 826 8000

[email protected]

Мнения

Напиши мнение за ПАПАДОПУЛОС ГРУП

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПАПАДОПУЛОС ГРУП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.