KOURASANIT - МЕБЕЛНИ КЪЩИ НИДО

Покритията Kourasanit са мазилки, съставени от лава и вар смесени с естествени агрегати. Те са устойчиви на влага и не позволяват образуването на мухъл. Богато разнообразие на цветове. Подходящи за интериор, екстериор, мокро или сухо помещения.

Mазилки и бои за вътрешни и външни стени, за жилищни и обществени пространства. KOURASANIT може да се ползва без проблем в банята и върху мебели.
Материал, с който се покриват адекватно архитектурни и исторически паметници, преобръща мисленето  относно суровините, които се използват. KOURASANIT са базирани на изцяло природни материали, които са устояли на времето над 3 000 години. Това може да се види от монументите още от древна Гърция. С новата идея, използвайки натурални материали и древни формули, се създава изцяло нов материал, който поставя човека и околната среда на първо място. Иновативният поход на фирмата към природата достига до създаване на материал, който може да се ползва навсякъде и за всякакви цели. Освен като мазилки и бои за вътрешни и външни стени, за жилищни и обществени пространства, KOURASANIT може да се ползва без проблем в банята и върху мебели. Благодарение на натуралните си съставки, мазилките са изцяло безвредни и може да се ползват дори за кухненски плотове.

Мнения

Напиши мнение за KOURASANIT - МЕБЕЛНИ КЪЩИ НИДО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за KOURASANIT - МЕБЕЛНИ КЪЩИ НИДО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.