ДЕЗИНФЕКТА

Унищожаване на вредни насекоми и гризачи в здравни заведения, обекти от ХВП, предприятия и заводи, хотели, ресторанти, битови сгради, паркове, тревни площи, складови бази и други, съгласно изискванията на наредба N3 на МЗ, РЗИ, БАБХ и НАССР система.

Дезинфекта ЕООД е Вашият верен помощник в борбата срещу вредители и паразити. Фирмата осигурява почистване и дезинфекция на складове, офис помещения, магазини, частни домове, къщи, ресторанти и всякакви други видове помещения с напълно безвредни за Вас и Вашите домашни любимци препарати.

Свържете се с Дезинфекта и нашият екип от специалисти в сферата на борбата с гризачите и насекомите ще Ви дадат най-правилното решение за изтребването на нежеланите „посетители“. Гарантираме отлични резултати и даваме гаранция срещу повторната поява на вредители.

Едно от най-важнните мисии в нашата работа е удовлетвореността на клиентите, ето защо ние предлагаме различен набор от услуги, третиране с различни видове препарати, обработване срещу всякакъв вид инсекти:
-    Пълна дезинфекция на ресторанти, болници, магазини, хотели срещу хлебарки, дървеници, бълхи и други вредители, без да се налага клиентите/пациентите да напускат сградите
-    Обработване на складове, борси, халета, хлебарници, силози и големи помещения срещу гризачи – мишки, плъхове, дезинсекция – борба срещу вредни насекоми, защита на цялата складова продукция
-    Унищожаване на вредители в жилищни блокове, къщи, помещения за живеене – напълно безвредни и екологично чисти вещества.
-    Превенция и профилактично пръскане срещу вредители

Гарант за качеството на нашата работа е партньорството ни с различни организации от хранително-вкусовата промишленост, здравни заведения, туристическия бранш и др.

Трайно премахване на вредни насекоми и гризачи, дезинфекция и начини за предпазване от вредители. Фирмата извършва своята дейност главно в област Стара Загора, доказан партньор в борбата с гризачи, хлебарки, бълхи, дървеници.

Дезинфекта ЕООД извършва своята дейност съгласно изискванията на законодателството на Република България и стандартите, наложени от Европейския съюз. Обадете ни се и се уверете сами, че всички ваши проблеми с инсекти и гризачи ще останат назад във времето!

Стара Загора
телефони: 088 7748893, 042 276957


Мнения

Напиши мнение за ДЕЗИНФЕКТА (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕЗИНФЕКТА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Дима Тодорова 12 Aug 2015 13:15

Обърнах се към Дезинфекта след като управителя на ресторанта ни ги извика да да дезинфекцират и унищожат паразитите в заведението. От години се боря с мравки и хлебарки в апартамента и променлив успех. Доволна съм от свършеното ,н о вече половин година не съм видяла дори половин хлебарка в къщи и направо започнаха да ми липсват. Препоръчвам услугите им на всички, които имат нужда от подобна помощ.

Иван Георгиев 10 May 2014 14:59

ПРЕПОРЪЧВАМ

За дезинфекция и дезинсекция използваме услугите на фирма ДЕЗИНФЕКТА.Много сме доволни,няма вредители в кооперацията.

Цанка Гълъбова 06 Jan 2014 17:57

Доволен клиент

Доверете се на тази фирма.Професионалисти с опит.Извикахме ги в кооперацията и сме изключително доволниот услугата им.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.