САНИТА ВАРНА

Санита Варна е специализирана в унищожаване на вредители. Разполага с високо квалифициран персонал. Работи се с широкоспектърни препарати с бърз и дълготраен ефект. Предлага индивидуален подход към всеки обект, консултации, абонаменти, ДДД програми.

Извършване на дезинсекция и дератизация

Фирма Санита Варна ООД работи под серията стандарти на EN ISO 9001:2000. Контролът за качеството и ефективността на договорените услуги се извършва съгласно нормативните документи, утвърдени от МЗ за борба с вредните насекоми и гризачи: Постановление N 194 от 03.10.91г., наредба №3/24.01.2005 г., закона за здравето, както и всички други закони и подзаконови актове на РБългария.

Санита Варна ООД е специализирана в дезинсекции и дератизации. Предлага и експертиза в тази област, благодарение на екипите си от висококвалифицирани специалисти.

Потенциалът на фирмата ни дава възможност да Ви предложим абонаментен договор за системно и комплексно обработване срещу пълзящи насекоми, летящи насекоми, гризачи, голи и градински охлюви, вредни птици и др., както и наблюдение на резултатите и ефективността на обработката.

Нашите дезинфектори са добре обучени и притежават съответните сертификати, за да можем да Ви предложим най-доброто обслужване. Използваме професионални, модерни и ефективни начини на обработка, за да унищожим напълно всякакви видове насекоми и гризачи. Препаратите против насекоми не оставят видими следи и миризмата не дразни дихателните пътища и лигавицата на хората, напълно безопасни са и за домашните Ви любимци. Препаратите за обработка срещу гризачите са подредени в труднодостъпни за хората места, в специални пластмасови дератизационни кутии или малки картонени кутийки. Така те са защитени от разпиляване и не пречат при почистването на обекта. Те са напълно безопасни за Вас и домашните Ви любимци. 

І. Методи на обработка

 1. Аерозолни химични обработки, осигуряващи бърз и дълготраен ефект в борбата с насекомите.
 2. Отровни хранителни примамки на недостъпни за хората места, когато аерозолните обработки са недопустими или неудачни.
 3. Обработка с алтернативни методи, които изключват отровни активно-действащи вещества. Действа се предимно на физични и механични методи за борба с вредителите, за да се изключи риска от замърсяване и възникване на опасност.
 4. Експертиза на началното състояние на обекта, на постигнатите резултати и програмно осигуряване.

II. Технически средства за обработка

 1. Специализирани моторни пръскачки, пригодени за всякакви терени, в зависимост от спецификата на обекта.
 2. Ръчни малообемни аерозолни пръскачки.
 3. Професионални капани и ловилки за нехимична борба с вредителите.
 4. Електронни устройства.


ІІI. Препарати

Ние работим с най-съвременните препарати за професионална употреба, съгласно съвременните изисквания, част от които са:

 • Фикам WP 80 – “Байер” - Франция - Инсектицид за борба с пълзящи (хлебарки, мравки, бълхи) и летящи (мухи, оси, безкрили насекоми, бръмбари и др.) насекоми, на открити и закрити площи.
 • Куикбайт спрей– “Байер” – Франция - Инсектицид за борба с мухи в животновъдството, сметища, задни дворове на ресторанти и др.
 • Максфорс - “Байер”- Франция - Инсектицид за борба с хлебарки с “Домино ефект” и дълготрайно действие.
 • Аква К-отрин ЕВ 20 - “Байер” – Франция - Инсектицид за борба с летящи (мухи, комари) насекоми на открито и закрито.
 • К-отрин SC 25- “Байер” – Франция - Инсектицид за борба с пълзящи (хлебарки, мравки) и летящи (мухи и комари) насекоми
 • Солфак EW 050 - “Байер” - Франция - Инсектицид за борба с пълзящи (хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи) и летящи (мухи, комари) насекоми.
 • Биотек C/S – „Санита Пи Ейч Груп” АД - Инсектицид за борба с пълзящи (кърлежи, мравки, дървеници, хлебарки, паяци, бълхи и др.) и летящи (мухи, комари) насекоми.
 • Родекил - „Санита Пи Ейч Груп” АД - Гранулирана примамка за борба с мишки, плъхове и др. гризачи.
 • Дитрекс - „Санита Пи Ейч Груп” АД - Пелетизирана примамка за борба с мишки, плъхове и др. гризачи.
 • Родекил ПП - „Санита Пи Ейч Груп” АД - Пелетизирана примамка за борба с мишки, плъхове и др. гризачи
 • Крисиния смерт - „Итал Тайгер - Украйна - Родентицидна паста за борба с мишки, плъхове и др. гризачи.
 • Гардънтоп Паста – Италия - Родентицидна паста за борба с мишки, плъхове и др. гризачи.
 • Кокрос – гел за хлебарки - „Санита Пи Ейч Груп” АД - Инсектицид за борба с хлебарки с “Домино ефект” и дълготрайно действие.
 • Лан Рат - „Санита Пи Ейч Груп” АД - Парафинови блокчета – водоустойчив препарат, подходящ за обработки на канали и мокри помещения, предназначен за борба с мишки, плъхове и др. гризачи.

Всички останали препарати и подробна информация – на ел. носител /CD/

IV. Механизирана обработка на открити площи

Дезинсекцията на открити площи може да бъде извършвана както с генератор за студен аерозол, който е предназначен предимно за градски условия, така и със съвременни гръбни моторни пръскачки.
Ние използваме широкоспектърни инсектицидни препарати. Поради тази причина, при обработка на пълзящи насекоми се постига вторичен ефект върху летящи насекоми на открити площи в градски условия, или пък при третиране срещу летящи насекоми се постига частичен ефект срещу пълзящи.

V. Химична, механична и физична обработка на закрити площи

Дезинсекцията и дератизацията на хотелска част, офиси, барове и ресторанти трябва да се провеждат всеки сезон, което се налага в зависимост от спецификата на биологичното развитие на вредителите.

Дезинсекция

Използваните съвременни инсектицидни препарати са разработени да бъдат максимално безвредни за хората.

Дератизация

Използват се само съвременни препарати второ поколение, които имат мощен антидот - витамин К1, който, поради забавеното действие на примамката, предотвратява отравянето на хора или домашни животни при случайното й поглъщане.

VI. Експертиза на началното състояние на площите, на постигнатите резултати и програмно осигуряване .

 

Мнения

Напиши мнение за САНИТА ВАРНА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за САНИТА ВАРНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Зоя Първанова 18 Jun 2015 16:52

При нас хлебарките бяха голяма напаст. Не успявахме да се справим с никакви отрови и препарати. Решихме на общо събрание да повикаме фирма за дезинсекция и избрахме Санита. Напръскаха целия вход и мазетата с някакви специални инсектициди, които са безвредни за хора и домашни любимци, обаче хлебарките ги изтребиха до крак. Вече цяла година не са се появявали тия гнусни животинки. Отдъхнахме си.

Иван Георгиев 10 May 2014 10:14

Доволен клиент

За дезинфекция и дератизация,препоръчвам фирма САНИТА ВАРНА.Работят качествено и професионално!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.