ХИГИЯ-О.С.

ХИГИЯ-О.С. ЕООД е регистрирана в РИОКОЗ и е сертифицирана по ISO9001 - 2008. Специализирани сме в извършването на дезинсекция и дератизация - унищожаване на вредни насекоми, хлебарки, бълхи, оси, дървеници, мравки, кърлежи, мухи, борба с гризачи.

Фирма ХИГИЯ-О.С ЕООД е регистрирана в РИОКОЗ (ХЕИ) и е сертифицирана по ISO9001:2008, София.

Фирмата е специализирана в извършване на ДДД услуги - унищожаване на вредители, дезинсекция, дератизация и дезинфекция. Специалистите ни притежават необходимите квалификация, познания и професионален опит за висококачественото извършване на услугите, които предлагаме.

Нашият екип e с дългогодишен опит в областта на ДДД услугите - дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

Дезинсекция - Унищожаване на вредни насекоми, обитаващи сгради от всякакъв вид - градска среда, селскостопански обекти, ресторанти, заведения и др.:

• хлебарки
• бълхи
• оси
• дървеници
• мравки
• кърлежи
• мухи
• комари
• молци

Дератизация - Унищожаване и борба с  вредни гризачи като плъхове, мишки, съселии др.

Дезинфекция - Борба с патогенните микроорганизми, които могат да заразява водни площи или обеззаразяване на помещения, в които е имало заразноболни пациенти.

Предлагаме както еднократно прочистване от вредни насекоми и организми, така и абонаментна поддръжка. Ще се справим успешно с унищожаване на вредителите и ще Ви осигурим необходимата превенция!

Потърсете ни на адрес:
София, ул. Хр. Белчев 21, ет. 2

Телефон: 0888 22 38 28
E-Mail: [email protected] 

Мнения

Напиши мнение за ХИГИЯ-О.С. (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХИГИЯ-О.С.! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ищван Стойчев 18 Aug 2015 12:02

Ползваме във входа два пъти годишно услугите на "ХИГИЯ-О.С.". и най-после се отървахме от от пълчищата хлебарки,които ни бяха налазили от години. Ефекгивна борба с гадовете на разумна цена.

Цветанова 10 May 2014 15:39

Фирма за вредители

Всяка пролет се доверяваме на професионалистите от фирма "ХИГИЯ-О.С.". Много сме доволни от техните услуги и ги препоръчваме на всички, които имат нужда от фирма за борба с хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи и мухи.

Цанка Гълъбова 31 Jan 2014 12:57

Доволен клиент

Професионалисти!Извършват услугата качествено!Може да им се доверите!

фирмата върши страхотна работа за дезинфекция. препоръчвам ги на всички

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.