ТИХЕРТ

Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Обемна и нишкова ерозия.

Фирма ТИХЕРТ ЕАД е създадена през 2007 година с предмет на дейност инструментално производство, рециклиране, ремонт и модернизация на машини.
 Фирмата е собственост на Херти АД и е наследник на бившата Техническа Дирекция от структурата на Херти АД.

Фирмената структура включва следните отдели:

- Конструктивен отдел
Занимава се с проектиране на инструментална екипировка, машини, нестандартно оборудване и инженеринг;

- Отдел автоматизация
 Извършва проектиране, изработване и монтаж на системи и средства за автоматизация, машини и технологични процеси, разработване на управления с PLC и релейно – контакторни схеми;

- Отдел ремонтно и инструментално производство

Включва производство, ремонт, рециклиране и модернизация на инструментална екипировка, машини и нестандартно оборудване
 Ние предлагаме:
 Проектиране, производство и ремонт на Инструментална екипировка: Шприцформи; Щанци; Пресформи за гума; Пресформи за леене на алуминий; Бластформи; Резервни части и детайли. Проектиране, производство, ремонт, рециклиране и модернизация на Машини, Нестандартно оборудване, Възли и Агрегати: Ексцентър и хидравлични преси; Машини за: - сглобяване (асемблиране) на детайли; - релефни печати (ембосинг) върху ротационни и равнинни повърхнини и последващо фрезоване на релефа (шейвинг); - ориентиране и транспортиране на детайли (хопъри, елеватори, транспортни ленти и др.); Стендове за изпитване на изделия, Установки и Приспособления; Проектиране, изработване и монтаж на системи и средства за автоматизация на машини и технологични процеси. Конструиране на управления с PLC и релейно-контакторни схеми. Услуги: Механична обработка: - Струговане, фрезоване, координaтно обработване, шлифоване, шлосерство, притриване, полиране, заготвяне. Електроерозийна обработка: - Обемна и нишкова ерозия. Конструиране, монтаж и ремонт на електроавтоматика; Технически измервания; Конструиране на детайли, възли, агрегати, машини и инструментална екипировка; Проектиране на 3D модели и CAM за металорежещи машини с ЦПУ.

Мнения

Напиши мнение за ТИХЕРТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТИХЕРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Коста Стоянов 17 Sep 2015 14:33

Имах идея за оранжерия със специфична конструкция, с фотоволтаични панели по дължината на слънчевата страна и благодаря на тази хора ,че ми помогнаха да реализирам замисленото на прилична цена и с прекрасно качество.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.