ПИК-2003

ПИК-2003 ООД предлага на пазара продажба от склад на конструкционни, инструментални, бързорезни стомани, от профили с кръгло, квадратно, правоъгълно сечение, разкрой и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини.

Фирмата е специализирана в изпълнението на поръчки от всякакъв вид и марки стомани. За извършването на дейността си, в производствената ни база функционират два портални крана, телфери и мотокари.

Услугите, които Пик-2003 предлага са разкрой и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини с дебелина от 6 до 200мм.

Продуктите, които най-често изработваме са: метални детайли с различна форма и големина, стоманени листа, прокати, профили и др.

Дългогодишният ни опит в тази сфера ни помага да извършваме услугите и доставките точно, коректно и бързо, с максимално улеснение за клиентите.

Приемаме поръчки онлайн, по телефон или факс. Доставките могат да бъдат направени със собствен транспорт или куриер.

Качеството на стоманите е гарантирано със сертификат или собствен контролен анализ на квантометър. Фирмата се стреми към непрекъснато усъвършенстване, което е основание за добрите изпълнения, които предлагаме на нашите клиенти.
 

Екипът на ПИК-2003 предлага ползи!

 

Мнения

Напиши мнение за ПИК-2003 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПИК-2003! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Осман Мурат 15 Aug 2015 15:18

Фирмата Пик-2003 ползувахме за изпълнението на проект за специфични метални стелажи за гъбопроизводствено малко предприятие. Оказаха ни максимално съдействие в разкрояването, събирането на конструкциите и транспорта им. Работят качествено и на прилични цени.желая им повече доволни клиенти.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.