ХЕЛИОС 46 ЕООД

Хелиос 46 е фирма, извършваща термична обработка на черни и цветни метали, металографски изследвания, цементация в газова среда, азотиране и карбонитриране на метали.

ХЕЛИОС 46 ЕООД развива своята дейност в следните сектори:

 

  • Металообработка - термична обработка на черни и цветни метали
  • Цементация в газова среда, газово азотиране, газово карбонитриране
  • Консултации за термична обработка и съоръжения за нея
  • Металографски изследвания - структура на металите

Клиентите ни могат да разчитат на качество, професионализъм и стриктно спазване на срокове и договорки. Ние разполагаме с най-съвременна техника и екип от квалифицирани специалисти, които са гаранция за високо ниво на извършваните от нас услуги.

Ние сме коректна и надеждна фирма, на която можете да разчитате, а най-голямото доказателство в подкрепа на това, са нашите многобройни доволни клиенти. Станете един от тях и се уверете сами, като ни потърсите!

Контакти:
Варна, ул. Владислав Варненчик 279
тел.: 052 511190, 0887 933 688

 

 

Мнения

Напиши мнение за ХЕЛИОС 46 ЕООД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕЛИОС 46 ЕООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Атанас Милков 23 Jul 2015 13:23

Препоръчвам

От ХЕЛИОС 46 купувам метали, сплави и отливки. Доволен съм от качеството и обслужването. Цените също са нормални.Мога да ги препоръчам.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.