Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА - Л

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА-Л е основан през 2009 година. В медицинския център функционират кабинети по вътрешни болести, клинична хематология, клинична имунология, гастроентерология и онкология. Извършват се профилактични прегледи и изследвания.

В медицински център Селена - Л функционират кабинети по вътрешни болести, клинична хематология, клинична имунология, гастроентерология и онкология.


Разкрити са две лабораторно-диагностични звена:


Клинична лаборатория – за изследване на:
кръвна картина, биохимични показтели, кръвосъсирване и коагулация, хормони, туморни маркери, електролити, урина, изследване на семенна течност (спермограма) – за оценка на репродуктивните възможности на мъжа.

Имунологична лаборатория – за оценка състоянието на имунната система и нарушенията в нейната функция.

Специалистите по клинична лаборатория и клинична имунология предлагат възможност за безплатна консултация и анализ на получените резултати от извършени в лабораториите изследвания. Възможност за WEB базирано получаване на лабораторните резулти на сайта на медицинския център, след предоставяне на пациентите на потребителско име и парола за достъп до техните резултати.

 

В манипулационната се взима периферна венозна кръв  на възрастни и деца.
Извършваме и вземане на капилярна кръв (от пръста) на деца за изследване на кръвна картина и до 2 биохимични показателя. Предлагаме и възможност за взимане на кръв в дома на пациента.

Специалистите на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА-Л работят по договор с НЗОК за извършване на прегледи на болни с хематологични заболявания, клинико-лабораторни изследвания, имунологични изследвания.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА-Л извършва профилактични медицински прегледи. Прегледите може да се извършват както в медицинския център, така и на място при Възложителя. За целта разполагаме със съвременна специализирана преносима апаратура и оборудване.

КОНТАКТИ
6000 гр. Стара Загора
Ул. „Отец Паисий“№ 139
Тел: 042 956 655
Факс: 042 620 427
Моб.тел.: 0885 386 655
 

 

Мнения

Напиши мнение за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА - Л (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕЛЕНА - Л! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Стара Загора