ГППДП ВИГ-ДЕНТ

Групова практика за първична дентална помощ ГППДП ВИГ-ДЕНТ - предлага безупречни стоматологични грижи, работа с бременни жени и детска дентална медицина. Д-р Ивайло Генев и д-р Велислава Попова - най-прекият път към красива и здрава усмивка!

ГППДП ВИГ-ДЕНТ предлага специализирани стоматологични услуги – всеки работен ден, а също така извършва и спешни интервенции денонощно. Д-р Ивайло Генев и д-р Велислава Попова осигуряват необходимия комфорт и спокойствие за пациентите си, използвайки висококачествени материали, продукти на световноизвестни фирми, както и най-нови методи в денталната медицина. Със значителен опит и безупречен професионализъм, д-р Генев и д-р Попова ще подходят към всеки един от пациентите си, избирайки безболезнено лечение, поставяне на упойка, съобразено с възрастта, здравословно състояние, алергии и психологичен статус.

Без да се бавите, заболи ли Ви зъб, при кървене от венците, за обща профилактика и консултация позвънете в ГППДП ВИГ-ДЕНТ.

За лечение на зъбите се използва последно поколение апаратура, която гарантира на пациентите по-бързо и безболезнено възстановяване.

ГППДП ВИГ-ДЕНТ предлага на своите пациенти:

• Детска стоматология – лечение на кариеси и пулпити, профилактични прегледи, запечатване на фисури със силанти, обтурации на детски зъби
• Лечение на бременни жени – безболезнени методи на лечение, при необходимост – консултации с личния лекар и акушер-гинеколог
• Изработване на обтурации със съвременна апаратура и висококачествени и високоестетични и фотополимери от водещи марки и производители
• Изработка на металокерамични или класически корони, протези и мостове
• Изработка на скелетирани моделноляти протези
• Лечение на кариеси, пулпити, лазерно лечение на грануломи, вадене на мъдреци, хирургически интервенции
• Профилактика и лечение на парадонтални заболявания
• Почистване на зъбен камък
• Работа с доказана и лицензирана лаборатория

За ГППДП ВИГ-ДЕНТ едно от най-важните неща е хигиената на работното място, безупречната чистота и опазването на здравето на пациентите. Ето защо в ВИГ-ДЕНТ всички уреди, накрайници и малки инструменти се стерилизират с ксенонова лампа.

За да получите задълбочено внимание и безупречна грижа, можете да си запазите час на тел: 0878 803680 или 066 803 680

Мнения

Напиши мнение за ГППДП ВИГ-ДЕНТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГППДП ВИГ-ДЕНТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мила Пешева 06 Jun 2015 20:26

Страхотни стоматолози са и двамата. Ходим при тях цялото семейство. Много се радвам, че д-р Попова успя да предразположи дъщеря ми, така че да не я е страх от зъболекар и да ходи с удоволствие. Пожелаваме им много здраве и успехи!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.