Доцент Д-р ДИМИТЪР ДЖЕЛЕБОВ

Лазерно лечение на очни заболявания. Хирургично лечение на катаракта с поставяне на вътреочни лещи. Очен лазерен скенер. Оперативно лечение на глаукома. Диагностика и лазерно лечение на болести на ретината. Лечение на късогледство и далекогледство.

Доцент Д-р Димитър Джелебов, д.м. е завършил висшето си образование във ВМИ град Стара Загора. От 2009 година е Доктор по Медицина със специалност Очни болести.

Д-р Джелебов е специалист в лазерното лечение на очни заболявания, както и хирургично лечение на катаракта с поставяне на вътреочни лещи. Извършва диагностика с очен лазерен скенер, лекува оперативно глаукома. Специалист е в диагностика и лазерно лечение на болестите на ретината. Лазерно лечение на късогледство, далекогледство.

Работи в Очна Клиника на Медицински Факултет към Тракийски Университет град Стара Загора. От 2009 г. е началник Очно отдерление в МБАЛ "Тракия" - Стара Загора, където д-р Джелебов работи с млад и амбициозен екип, запознат с най-новите и утвърдени методи за диагноза и лечение на очните заболявания.
Очните прегледи се извършват в частния кабинет в Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев №9, след предварително записване.

Кабинетът на д-р Джелебов разполага с най-модерен набор от апаратура - апарат за скрининг на деца (определя диоптри на деца над 6 месечна възраст) OCT, 532nm зелен лазер, 1064nm YAG лазер и др.

В кабинета се извършват високотехнологични изследвания, като анализ на вълновия фронт на окото с най-прецизния в страната уред, роговична топография, оптична кохерентна томография с очен скенер от последно поколение за ранна диагноза на глаукома и заболявания на ретината.

Рутинни диагностични и лечебни процедури: биомикроскопия, офталмоскопия, гониоскопия, компютърна периметрия, визуализация и документиране на заден очен сегмент (т.нар. очни дъна), измерване, анализ и преизчисляване на вътреочно налягане (при глаукома), екзофталмометрия, вземане на секрет за микробиологично изследване, отстраняване на чужди тела от конюнктива и роговица, субконюнктивни инжекции, сондиране при стеноза на слъзните канали.

Извършват се широка гама от оперативни интервенции при вродени и придобити заболявания. Операции за катаракта и роговична рефрактивна хирургия (корекция на зрението).

Отделението разполага с единствения в страната фемосекунден лазер за рефрактивна хирургия VisuMax на лидера в бранша Carl Zeiss. Той прави възможна корекцията на по-широк диапазон от рефракционни аномалии, в сравнение със старата технология с механичен микрокератом. Чрез него коригирането на зрението - LASIK се превръща в безболезнена и прецизна, изцяло лазерна процедура.

Рефрактивна лазерна хирургия

Рефрактивната лазерна хирургия спечели своето заслужено място в ежедневната офталмологична практика като надежден метод за лечение на нарушенията на зрението.

За периода от създаването на оперативната методика от нея са се възползвали милиони пациенти, като при над 95% от тях е приложена LASIK. За постигане на оптимална корекция на роговицата е необходимо използване на съвременна, високоспециализирана техника.

Отделението разполага с пълната, най-нова платформа на Carl Zeiss за рефрактивна хирургия.

Оперативната процедура LASIK през 2010 г. навърши 20 години и се основава на задълбочени медицински изследвания като същевременно е и най-бързият и надежден метод.

Работи със Здравна каса, ОЗОФ Доверие ЗАД и Дженерали Застраховане АД

Мнения

Напиши мнение за Доцент Д-р ДИМИТЪР ДЖЕЛЕБОВ (8)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Доцент Д-р ДИМИТЪР ДЖЕЛЕБОВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Меги 08 Feb 2016 00:48

.

Д-р Джелебов има златни ръце и баба ми се възстановява много бързо от операцията. Бъдете здрав,докторе, и все така да помагате на хората.

Вера Статкова 05 Aug 2015 17:58

Д-р Джелебов оперира миналата година баща ми от катаракта на лявото око с поставяне на леща. Изключително добър специалист и прецизен хирург, наистина има златни ръце. Баща ми се възстанови много бързо, дори вече може да чете без очила. Благодаря Ви, д-р Джелебов!

Елена Кръстева 21 Jun 2015 01:33

Той е докторът,той е ненадминатият специалист,той е олицетворение на добротата в най висшата и форма,той е знаещ ,можещ ,той не е сребролюбец,той е ЧОВЕКЪТ с главно Ч......той е доцент Джелебов! Бъдете здрав,докторе,защото такива хора като Вас....почти са на изчезване!

Иванка Чуховска 28 Aug 2013 11:01

Имате златни ръце,бъдете здрави!

На 13.05.2013г. съпругът ми Златко Чуховски на 61 години се раздели с късогледство -минус 8 диоптъра на дясното око. Носил е очила 51 години. Все още не може да повярва,че имаше куража да се съгласи на тази операция и че вижда толкова хубаво. Безкрайно е доволен от д-р Джелебов и целия персонал от болница "Св.Ив.Рилски".

БЛАГОДАРЯ, ДОКТОРЕ!

Казвам се Йорданка Динкова, на 80 години, от с.Кирилово, общ. Елхово, обл. Ямболска.През 2008 г. д-р Джелебов ме оперира от катаракта и ми постави леща.Темпераментна съм по характер и не можах да успокоя окото по време на операцията-постоянно го движех. Доктора обаче прояви голямо търпение и настойчивост и приключи интервенцията благополучно, въпреки затрудненията, които му създадох.Освен, че е много добър хирург, и като човек е много внимателен и любезен.Господ здраве да му дава, дълги години да дарява светлина на хората.

Няма нужда от реклама

Навърши се една година, откакто д-р Димитър Джелебов от частната болница "Свети Иван Рилски" в Стара Загора ме избави от катарактата и живея като нормален човек с нормално зрение. Всяка вечер, като си легна, си казвам: "Господ здраве да му дава и дълъг живот!" През изтеклата година петима мои комшии се оперираха при него от катаракта абсолютно сполучливо и петимата казаха, че д-р Джелебов оперира по 12 пациенти дневно. Той вече няма нужда от реклама, хората го знаят и се оперират при него. Поклон до земята за уменията му!

Благодарност

Пиша тази благодарност 6 месеца след като написах горното мнение на пациенти на д-р Джелебов за неговата работа. Пиша, след като д-р Димитър Джелебов оперира и двете ми очи от катаракта и ми имплантира искуствени лещи "Цайс", с които станах пак нормален човек и пиша настоящия текст. На другия ден след операциите ставах пак нормален човек и си живеех нормален живот. Д-р Джелебов е сред пациентите си в болницата и след това в кабинета си докато падне вечерния мрак. Той е един млад човек с много благ характер и съчувстващ на пациентите си силно. Не знам как разбра, че имам пари само за операциите и не ми взе нито лев за шестте прегледа преди и след операциите. Той не е сребролюбец, здравето на хората за него е първостепенната задача. Покрай него искам да похваля и асистентките му, и медсестрите му в частната болница "Св.Иван Рилски", която е едно райско място за болния човек.Д-р Джелебов, целувам Ви ръцете! Желая Ви здраве и безкраен живот!

Лека ръка

Не познавам д-р Димитър Джелебов лично, но познавам оперирани от него хора от катаракта с поставяне на вътреочни изкуствени лещи. Хората са доволни и предоволни от операцията: нищо не усетили!!! В болницата отношението към тях е било като на ангелите в рая.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.