МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЕДИЩИТ

В Медицински център МЕДИЩИТ работи екип от специалисти - кардиолози, ендокринолози, невролози, които се грижат за доброто здраве на своите пациенти. Екипът от лекари работи индивидуално с всеки пациент. Модерна медицинска апаратура, бърза диагностика

В Медицински център МЕДИЩИТ работи екип от специалисти с желанието да бъде максимално полезен за пациентите, да бъде консултант за постигане на по-добро здраве и качество на живот.

Съвременни методи на работа и изследвания с най-нова и модерна медицинска апаратура са част от работата на специалистите в медицинския център, които позволяват комплексно здравно обслужване на виско ниво и добра медицинска практика.

Предлагаме следните специалисти:

- Кардиолог
- Ендикринолог /болести на обмяната/
- Невролог
- Гинеколог
- Пулмолог

В Медицински център МЕДИЩИТ държим изключително на профилактиката, като най- надеждно оръжие в ръцете на съвременната медицина, за подобряване качеството на живота на нашите пациенти.

Мнения

Напиши мнение за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЕДИЩИТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЕДИЩИТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.