Д-Р ВЕСЕЛИН СЪБЕВ - СПЕЦИАЛИСТ ЕНДОКРИНОЛОГ

Доктор Събев е специалист ендокринолог и извършва диагностика и лечение на заболявания и нарушения на ендокринната система. Д-р Събев осъществява прегледи, консултации и ехографии на щитовидната жлеза и всички процедури свързани с това.

Доктор Събев - ендокринолог извършва профилактика, диагностика и лечение на заболяванията и нарушенията на ендокринната система.

България е на едно от първите места в Европейския съюз на хора със заболявания на щитовидната жлеза, захарен диабет и болестите по обмяна на веществата. Често, в такива случаи, превантивните прегледи и ранното откриване на заболяването оказват решаваща роля за лечението, като се избягва и оперативната намеса.

Д-р Веселин Събев е лекар-специалист по еднокринология, с богат опит в изследванията и лечението на диабет, щитовидна жлеза и болестите по обмяна на вещества.
Отличен професионалист, внимателен към своите пациенти, д-р Събев изслушва спокойно оплакванията на своите пациенти и с индивидуален подход предлага алтернативи за лечение.

Д-р Събев извършва своите прегледи всеки работен ден след 15 ч. в поликлиника Централ, като работи със здравната каса, както и без направления от личния лекар.

В кабинетът на д-р Веселин Събев има съвременна техника за изследвания на щитовидна жлеза – ехограф, уред за измерване на кръвна захар, а при необходимост изисква и експертно мнение от колеги хирурзи, кардиолози и други специалисти от поликлиника Централ.

Д-р Събев извършва прегледи и предписва лечение за следните заболявания:

• Остеопороза
• Захарен диабет
• Нарушена обмяна – надбъбречни жлези, щитовидна жлеза, калциево-фосфатна обмяна
• Лечение на гуша
• Затлъстяване
• Вътрешни болести

Д-р Събев работи в Поликлиника Централ следобяд от 15:00 часа на кешови прегледи и ехография на щитовидната жлеза.

Регистратура Централ: 044 631136, 044 662996

 

Мнения

Напиши мнение за Д-Р ВЕСЕЛИН СЪБЕВ - СПЕЦИАЛИСТ ЕНДОКРИНОЛОГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Д-Р ВЕСЕЛИН СЪБЕВ - СПЕЦИАЛИСТ ЕНДОКРИНОЛОГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Славена Петрова 07 Apr 2014 12:02

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, Д-Р СЪБЕВ

Съдбата ме срещна с една изключителна личност, която остави незаличими следи в сърцето и душата ми.Един лекар, отличен професионалист по Ендокринология и болести на обмяната, един човек, който съдбата отреди да бъде за мен най-прекрасният, най-верният, най-истинският лечител в гр.Сливен- д-р Веселин Събев.Особено успокоително действа присъствието му, когато си в дупка, в задънена улица, или както аз го наричам - в зоната на здрача.Тогава просто си мечтай, той да е твоят лекар ...Всеки от нас има добри, и не толкова добри страни. По-важно е какви следи оставя след себе си. Идеални хора няма, всеки носи своите слабости и грешки. Но когато си всеотдаен професионалист, искрен и добронамерен, широк и толерантен, хората те помнят и обичат завинаги. Такъв е за мен и за семейството ми най-прекрасният лекар, който ме излекува от хипер функция на щитовидната жлеза и вече две години живея без лекарства. Обичаме Ви, д-р Събев !

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.