Д-р Аргирова - Добър Зъболекар Варна Ниски Цени

Д-р Аргирова - зъболекар с дългогодишен стаж в денталната медицина, перфекционист в работата, ще Ви отдели необходимото внимание, ще предложи най-новите и надеждни методи за зъболечение. Кабинет, оборудван с последно поколение техника и апаратура.

В зъболекарския кабинет на д-р Аргирова ще намерите добро и професионално отношение, индивидуално и алтернативно лечение за Вашите зъби, качествено и перфектно обслужване. Д-р Дора Аргирова е с почти тридесет годишен опит в областта на денталната медицина, сблъсквала се с най-различни случаи в дългогодишната си практика на стоматолог. Посетила редица курсове за следдипломна квалификация, тя постоянно обновява своите знания с най-новите методики за лечение на зъбите.

Д-р Аргирова предлага на своите пациенти:

•    комплексна стоматологична помощ  
•    козметична стоматология
•    консервативна стоматология
•    профилактично лечение
•    диагностика

Кабинетът на д-р Аргирова работи с най-новата и модерна техника – последно поколение лазерен апарат за лечение на гранулом, парадонтит, малки кисти, и др; интраорална камера; апарат за разширяване на коренови канали; апекслокатор за прецизно измерване дължината на кореновите канали. Д-р Аргирова работи с качествени материали и най-модерни и иновативни методи, гарант за отлични резултати и възстановяване на пациентите.

Доста хора изпитват притеснение и дискомфорт от ходенето на зъболекар. При д-р Аргирова ще получите необходимото спокойствие и уют, като кабинетът ѝ предлага следните видове услуги:

•    естетична стоматология – избелване на зъби, порцеланови фасети, фотополимерни фасети, ювелирна стоматология
•    терапия и лечение на кариеси, лечение на парадонтити и пулпити със съвременен метод
•    ортопедия – корони и фасети от чиста керамика, циркониеви корони и мостове, металокерамични мостове и корони, частични и цели плакови протези, временни пластмасови корони и др
•    хирургия – екстракция на еднокоренови и многокоренови зъби, инцизия на абцеси и флегмони
•    физиотерапия – лечение с лазер
•    детска стоматология – лечение на кариеси, пулпити, парадонтити и др.
•    безплатни услуги за пациенти на кабинета – сваляне на стари пломби, дренажи, махане на конци след екстракция, изписване на рецепти.

Безплатна консултация на: [email protected] и [email protected]

       Заповядайте за да се убедите!
  Връзка с нас: 052 978097;    0899 808 656Мнения

Напиши мнение за Д-р Аргирова - Добър Зъболекар Варна Ниски Цени (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Д-р Аргирова - Добър Зъболекар Варна Ниски Цени! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ина Николова 12 Jun 2014 22:58

Д-р Аргирова е невероятен професионалист.Аз имам ужасен страх от зъболекари,но когато отидох за първи път получих невероятно отношение от нея,като човек и като зъболекар е невероятна

Катя Живкова 14 May 2014 09:39

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам д-р Аргирова,като добър зъболекар в град Варна.Специалист при пълно лечние и естетическия вид след това е добре завършен на зъба!

Д-р Аргирова 08 Jan 2014 20:54

Ники Хростов 30 Dec 2013 15:32

Добър стоматолог е

Добър стоматолог е.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.