Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС Д-Р ЩЕРЕВ

Медицински комплекс д-р Щерев - грижа за женското здраве, профилактични гинекологични прегледи, консултации проследяване на бременност, асистирана репродукция, раждания - едни от най-добрите специалисти, най-модерната техника, европейски стандарти.

Медицински комплекс „д-р Щерев“ е акушеро-гинекологично болнично заведение, което е специализирано в предлагането и прилагането на утвърдени и иновативни практики за семейното планиране, зачеването, проследяване на бременността, раждане, следродилно наблюдение и педиатрия. С голям екип от специалисти, в областта на АГ здравеопазване Медицински комплекс „д-р Щерев“ предлага комфорт и съвременна обстановка, за да можете да се почувствате като у дома си и да получите спокойствие.


За всеки един пациент на заведението се прилага индивидуалкен подход, диагностициране с модерна апаратура, консултации със специалист. Болница „Д-р Щерев“ е поглед в бъдещето за Вашето семейство – на Вашето внимание има разширен диагностично-консултативен блок, където можете да се консултирате със специалисти – педиатри, ендокринолози, гинеколози, мамолози, физиотерапевти, невролози и др.
Комплексът разполага със кабинети по акушерство, лаборатории за изследвания на генетичен материал, отделения по асистирана репродукция и ендоскопска хирургия.


В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се предлагат широк спектър от медицински услуги, с топло отношение към пациентите и в изпълнение на европейските стандарти и правила за добра медицинска практика. При нас имате възможност да:


•    проследите своята бременност
•    направите фетална морфология и фетална ехокардиография
•    направите пренатален тест за хромозомни аномалии
•    изберете екип за Вашето раждане
Ние можем да:
•    извършим вътреутробни операции на плода
•    извършим фетална лазерна хирургия
•    вземем стволови клетки от пъпната връв
•    извършим инвитро оплождане
•    извършим вътрематочна инсеминация
•    извършим икси оплождане
•    диагностицираме и приложим лечение на гинекологични заболявания – абразио, електрокоагулация, лапароскопия, конизация, серклаж на маточна шийка, пункция на киста, хистероскопия, хистеректомия

В Болница „Д-р Щерев“, за първи път през 2014 г. и 2015 г., се извършиха първите по рода си в България животоспасяващи операции на неродени бебета, в утробата на майката, чрез фетална лазерна хирургия.


Медицински комплекс „д-р Щерев“ ще се почувствате защитени, получавайки най-съвременните методи на лечение и възстановяване!

Медицински комплекс “Д-р Щерев”
Адрес: гр. София 1330, ж.к. Разсадника
ул. Христо Благоев №25-31
Телефони за връзка:
Регистратура: 02/ 920 09 01
Гинекологично отделение: 0897 094 431
Родилно отделение: 0892 910 020
Връзки с обществеността:
Иван Тодоров – 0892 241 132
E-mail адрес:
contact@shterevhospital.com


Работно време:
понеделник – петък от 8:00 до 20:00ч.
събота и неделя – от 8:00 до 14:00ч.
 
Гинекологично отделение: денонощен режим на работа
Родилно отделение: денонощен режим на работаМнения

Напиши мнение за МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС Д-Р ЩЕРЕВ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС Д-Р ЩЕРЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Най-важното е сърдечното отношение, човещината и професионализма на екипа. За нас остава радостта.Поздрави!

Болница №1

Един път съм раждала в тази болница, а сега следя втората си бременност там. Възхитена съм от отношението и вниманието на всички, които работят в нея. Условията са превъзходни!

Място за радост

Прекрасна болница с прекрасен екип от посрещането до изпращането! Благодаря им за най-голямата радост в живота на семейството ни!

Грижа за живота! Така бих нарекла това място със загрижени за здравето ни хора.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.