СБАЛАГ СЕЛЕНА

СБАЛАГ Селена е най-голямата специализирана акушеро-гинекологична болница в Южна България, която отговаря на най-високите световни стандарти. За десет години тук са родени над 12000 деца, като 1500 от тях с в резултат на ин витро оплождане.

СБАЛАГ Селена е най-голямата специализирана акушеро-гинекологична болница в Южна България, която отговаря на най-високите световни стандарти. 24 часа в денонощието на разположение е екип от висококвалифцирани специалисти - акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и помощен медицински персонал. Нашите лекари извършват цялостно проследяване на бременността (женска консултация) и всички необходими клинични изследвания.

Отделението по неонатология в болница Селена е сертифицирано за най-високото трето ниво на компетентност. Разположено е на площ от 500 кв. м.  и има 6 зали. Оборудвано  е с 9 апарата за изкуствена белодробна вентилация от най-висок клас, включително и за високочестотна и назален CPAP, транспортен кувьоз с респиратор, позволяващ привеждане на новородени, от която и да е болница в Южна България.

Работим с модерни монитори, позволяващи адекватно наблюдение на новородени деца, които имат проблеми. Разполагаме с достатъчно съвременни кувьози Дрегер, перфузори, 3 фотолампи за лечение на жълтеницата при новородени те деца.

Диагностичните възможности се допълват от клинична и микробиологична лаборатории, модерен цифров рентгенов апарат и ехограф.

Болница Селена разполага с три ендоскопски операционни зали, оборудвани с последните достижения в областта на енодскопската апаратура, което дава възможност на пациентките от цялата страна да получат най-добрата съвременна диагностика, ултра модерно лечение и адекватни следоперативни грижи.

В ин витро център Селена работят специалисти, които са получили своята квалификация във водещи световни центрове, а ембриологичната лаборатория е в основата на високата успеваемост и добрите резултати. От 2008 г. успеваемостта на Ин витро клиника Селена не слиза под границата на 50%. Ние извършваме всички видове АРТ процедури, които могат да помогнат при двойки с репродуктивни проблеми.

Всяка сряда от 13.00 ч. е Ден на отворените врати  в АГ болница Селена, провеждат се също и ежеседмични безплатни занимания по йога за бременни дами.

Лекциите в Училище за родители Селена дават съвети на бъдещите майки и татковци по всички въпроси, свързани с бременността, раждането и първите грижи за новороденото.


Мнения

Напиши мнение за СБАЛАГ СЕЛЕНА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СБАЛАГ СЕЛЕНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.