Езикови уроци и курсове в България

ИРА АБВ

Телефон: 029501555

София, бул. Ген. Тотлебен 6, ет. 1, ап. 1

Набираме кандидати за медицинско образование в Украйна във всички висше-учебни заведения по специалностите медицина, стоматология, фармация, ветеринарна медицина, авиационни и морски специалности, международно право, икономически специалности.

ЕЗИКОВИ ШКОЛИ АСТРА

Телефон: 0899889751; 0879889751

София, жк. Люлин 7, бул. Дж. Неру 28, Силвър център, офис 61

Езикови курсове за възрастни в Люлин. Езикови курсове за бизнес клиенти в наш или Ваш офис. Български език за чужденци. Езикови курсове за деца от 5 до 13г. в Люлин. Курсове по БЕЛ и Математика за седми клас. Занималня I-V кл. Преводи и легализация.

БРИТАНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР

Телефон: 0893247777

Бургас, ул.Генерал Гурко 7, ет.1 и 2

Британски Културен Център е средище за изучаване на английски език, подчинено на най-високи световни стандарти и насочено към международно признати изпити. Pearson Изпитен Център и Cambridge ESOL Оторизиран Център.

АЛИАНС

Телефон: 0888268050; 0887626567

София, пл. България 1, НДК Административна сграда, Проно, ет. 1

Езиков и изпитен център Алианс предлага дългосрочни и краткосрочни програми за изучаване на английски, френски, немски, италиански, испански и руски език, съгласно Европейската езикова рамка за деца и възрастни. Езикови курсове за деца в чужбина.

АВО

Телефон: 070010257; 070010257

София, бул. Княз Александър Дондуков 64

АВО е езиков и изпитен център с 25-годишна история, специализиран в курсове по английски език за курсисти от всички възрасти. Единствена в България международна акредитация за качество от EAQUALS. Оторизиран изпитен център на Cambridge English.

ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ 157 СЕСАР ВАЙЕХО

Телефон: 02 9710056

София, ул. Слатинска 35

157 гимназия с изучаване на чужд език Сесар Вайехо приема ученици след VІІ клас в чуждоезиков профил с интензивно изучаване на испански език и втори чужд език английски - пет паралелки с по 29 ученици, без квоти за момчета и момичета.

СОУ 125 ПРОФ. БОЯН ПЕНЕВ

София, Младост 1 Никола Генадиев 1

В І-ви и след ІV клас училището приема ученици в паралелки с английски, руски, немски език и математика. След VІІ клас приемът на ученици е в паралелки с профил 'Предприемачество и бизнес' - с английски език, по програмите на 'Джуниър Ачийвмънт'.

Прознание

Телефон: 0888992649

София, ул. Ген. Йосиф В. Гурко 52

Прознание е онлайн школа за допълнителна подготовка на деца от предучилищна възраст до 12 клас. Курсовете обхващат училищния материал, подготовка за матури и извънкласни занимания. Уроците се преподават на живо от учител чрез видеовръзка с учениците.

Британски културен център 1997

Бургас, ул.Шейново 29Б

Британски културен център 1997 вече 20 години предалага обучение по чужди езици и подготвя за международно признати изпити. Центърът е обучил до този момент 560 души по Европейската програма Развитие на човешките ресурси.

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР МИСИС БИЙН

Бургас, жк. Братя Миладинови, бл. 38, вх. Б, ет. 0, ляв

Езиков център Мисис Бийн провежда курсове по английски, немски, руски, български, гръцки, италиански, испански, френски, арабски, китайски език в Бургас. Групово обучение и индивидуални уроци за деца, ученици и възрастни.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР БЪДЕЩЕ

Велико Търново, бул. България 27

Образователен център Бъдеще предоставя езикови курсове за деца и възрастни, курсове - подготовка за езикови сертификати - FCE, CAE и др., подготовка за матури в 7 и 12 клас, помощ в училище и обучение по Български език и Английски език за чужденци.

АСТАРТА - М

Пловдив, ул. Иван Вазов 56

Център за преводи и езиково обучение Астарта-М предалага чуждоезиково обучение за различни възрастови групи, индивидуално обучение и български за чужденци. Преводи от и на 45 езика. Легализацаия.

ЕЗИКОВА ШКОЛА ЕЛФИДИЯ

София, ул. Българска морава 100

Езикова школа Елфидия е оторизарана от Британски съвет-София за подготовка по английски език за изпити на Cambridge на всички нива, спрямо Общоевропейска езикова рамка за владеене на чужди езици.

ИНФОЦЕНТЪР

Трявна, Стара планина 59

ИПС-Инжинеринг СД Казанлък извършва проектиране и строителство на отоплителни,водопроводни и газоснабдителни инсталации.Притежава лиценз за извършване дейности в областа на електро и топлоенергетика.Безплатни консултации с клиентите.