АЛИАНС

Езиков и изпитен център Алианс предлага дългосрочни и краткосрочни програми за изучаване на английски, френски, немски, италиански, испански и руски език, съгласно Европейската езикова рамка за деца и възрастни. Езикови курсове за деца в чужбина.

Алианс е с най-дългогодишна (85 годишна история) и е един от най-престижните езикови центрове в София и страната.

Алианс е запазена търговска марка в Патентно ведомство на Република България.

Алианс осемдесет и пет години играе водеща роля в духовното и културно формиране на софиянци. И днес Алианс продължава да бъде един от най-добрите езикови и изпитни центрове за изучаване на чужди езици в България, признат като бързоразвиващ се, иновативен и клиентски ориентиран, който годишно обучава стотици деца и възрастни.

Алианс е член на най-голямата училищна общност в страната „Pearson Longman Schools Society”. Основната ни цел е постигане на качествено образование, отговарящо на европейските стандарти и даващо възможност на младите хора в България да станат активни участници в процесите протичащи в Европа и света.

Алианс е отворен изпитен център на PEARSON JETSET LCCI.
(London Chamber of Commerce and Industry International Qualifications). Това са Международни квалификации на Лондонската търговскo-индустриална камара. Изпитите са създадени преди повече от 100 години и са признати в над 80 държави. Сертификатите на LCCI IQ в различни области (език, бизнес и туризъм) гарантират висока конкурентноспособност по цял свят както при кандидатстване в университети, така и пред работодатели. Всички изпити се провеждат в центровете на LCCI на определени сесии.

Алианс е сертифициран подготвителен център за изпитите на Кеймбридж Cambridge English Language Assessment, част от Университета Кеймбридж за малки ученици и за високите академични нива и съвместно с Британски Съвет, провежда изпити за престижните езикови сертификати на Университета Кеймбридж - YLE Starters, Movers, Flyers; PET, KET, FCE, CAE, CPE.

Алианс провежда сертификатни курсове, за подготовка за явяване на изпитите на университета Кеймбридж за получаване на сертификат -   YLE Starters, Movers & Flyers, FCE, CAE, CPE, IELTS.

Алианс e член на глобалната партньорска програма на Британски съвет Addvantage. Удостоени сме с Платинен статут за усилията на преподаватели и ученици да постигнат най-добри резултати в изучаването на английски език и покриването на нивата по общоевропейската езикова рамка.

Алианс за поредна година получава Сертификат от Британски съвет за най-много ученици в България, явили се и защитили отлично най-високото академично ниво на Кеймбридж по Общоевропейската езикова рамка – С2 Proficiency.

Алианс предлага възможност на курсистите си да избират от голяма палитра езикови курсове по английски, немски, френски, италиански, руски и испански.

Алианс предлага на най-малките си ученици (4,5 – 5,5 годишни) разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата на английския език, немския език, френския език;

• В Алианс ученическите курсове по езици са съобразени с възрастта на Вашето дете. Веднъж седмично уроците оживяват под вещия акомпанимент на музикалните ни педагози.

• В Алианс интерактивните дъски са допълнителен стимул в изучаването на езика.

Курсове за деца и ученици:

• курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, френски, руски език   специално съобразени с възрастта и езиковите познания на учениците
• подготовка за тестовете и изпитите за престижните сертификати по английски език на Университета Кеймбридж на всички езикови нива (YLE Starters, Movers & Flyers; KET, PET, FCE, CAE, CPE)
• курсове по английски, немски, френски, италиански, испански, руски  в рамките на учебната година и възможност за бърз напредък в интензивни курсове през лятната ваканция
• удобно време за посещение: през учебната година – занятия в обратна на училищната смяна или веднъж седмично само в петък, само в събота или само в неделя; ежедневни сутрешни занимания през летния период съчетани със следобедна занималня
• подготовка за изпитите IELTS

Курсове за възрастни:

• Общ и Бизнес английски, Английски за комуникация, Подготовка за изпити по английски език (FCE, САЕ, СРЕ, ILEC, BEC, IELTS, TOEFL, TKT)
• Двумесечни модулни курсове за бърз напредък - съчетание от часове с преподавател и самостоятелна онлайн подготовка
• Групи за начинаещи и напреднали
• Часове за посещение в удобно за работещите време - преди или след работа,  само в събота или само в неделя
• Учебни системи по различните езици, съответстващи на Европейските нива

Алианс предлага индивидуално обучение по различните езици.
То се провежда в удобно за клиента време и място и е съобразено с неговите желания, цели и потребности.

• Алианс предлага обучение по бизнес английски, немски в три нива;
• Провеждаме обучение на корпоративни клиенти по месторабота или в централната сграда на Алианс, както и във филиала на бул. Мария Луиза 45.

Изпитна подготовка - Алианс провежда подготовка за сертификатни изпити по английски език, немски език, френски език, италиански език.

• Специализирана подготовка за FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL.
Алианс предлага на изучаващите немски език в ученическите групи подготовка и възможност за участие в изпитите на Гьоте-институт за младежи съответно за нивата А1, А2 и В1. Изпитите Fit in Deutsch 1, Fit in Deutsch 2 и Goethe-Zertifikat B1 се организират при наличието на група от поне 10 кандидата и се провеждат на място в една от сградите на Алианс.
• Алианс работи в тясно сътрудничество с Гьоте-институт, чиито сертификати имат валидност в цял свят, интересът към участие в изпитните сесии е голям и всяка година нашите кандидати се представят отлично.

Качествената подготовка, високоспециализираните преподавателски кадри, най-новите и адекватни учебни системи, високия годишен хорариум (от първи до шести клас - до 181 часа/годишно; от седми до десети клас - до 170 часа/годишно) и отлично балансираните ни ценови условия са ключа към успеха.

Промоции и отстъпки - Алианс винаги е бил и е клиентски ориентиран. Защото нашата задача е да Ви асистираме по целия път на овладяване на езика, като крайната цел е да Ви подготвим успешно за явяване на международен изпит и получаване на сертификат за съответното ниво.

Всяка година до 15.07. правим промоционално записване с много отстъпки и намаления.

• Отстъпка за ранно записване
• Отстъпка за редовен платец
• Отстъпка за следващ член от семейството
• Отстъпка за посещаване едновременно на два или повече езикови курса
• Отстъпка за деца сираци или полусираци
• Отстъпка за студенти и пенсионери

Допълнителна информация може да получите на:

http://alliance-bg.com ; http://cert.alliance-bg.com
www.alliance.bg; https://www.facebook.com/AllianceSofia/  

Телефон: 02 988 23 49, 02 988 02 38

[email protected] – г-жа В. Чолакова (ръководител учебна дейност по английски език)/Ms Violeta Cholakova, Director of studies, English Department
[email protected] - г-жа Мая Стоянова ( помощник ръководител учебна дейност по английски език)/ms Maya Stoyanova , Deputy director of studies, English Department
[email protected] – г-жа Р. Георгиева (главен счетоводител) / Ms R. Georgieva, chief accountant
[email protected] – г-жа Росица Ваклинова (ръководител учебна дейност по немски език)/Ms Rossitsa Vaklinova, Director of studies, German Department/
[email protected] – г-жа Даниела Алмишева (технически сътрудник)

Банкова информация/BANK INFORMATION
Банка: БДСК4, бул. Витоша №15 /Bank: BDSK, 15 Vitosha Blvd.
Банков код /BIC : STSABGSF
IBAN: BG69STSA93000010116918

Моля в документа добавете: трите имена на курсиста, езика и степента, за която плащате.

Данъчна информация:
Алианс ЕООД
София, пл. България № 1, НДК Административна сграда, (ПРОНО) ет. 1, вход от бул. Витоша до Пощенска Банка
Идентификационен номер: Ю 831915737
Идентификационен номер по ДДС: BG831915737
МОЛ: Соня Желева

ALLIANCE LTD
Sofia. 1 Bulgaria Square, National Palace of Culture, Administrative building, Prono, fl. 1
Identification Number: Ю 831915737
VAT Identification Number: BG831915737
Financially Liable Person: Sonya Zheleva

ПРИЕМНО ВРЕМЕ НА/OFFICE HOURS
Работно време на касата/WORKING HOURS OF THE CASH DESK:
понеделник – петък/Monday to Friday
8:30 – 17:00 ч.
събота – 8.30 – 14.00 ч.

Мнения

Напиши мнение за АЛИАНС (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛИАНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

саня илиева 19 Feb 2014 22:44

Алианс е мястото за учене на език, не само за деца, но и за възрастни курсисти.Много съм доволна и от курса на дъщеря ми и от моя също. Гласувам на 100% за Алианс.

Андрей Попов 13 Feb 2014 14:46

Това е мястото за учене на чужд език.Пробвайте

Класическото място за научаване на чужд език.Препоръчвам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.