Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ВИП СЕКЮРИТИ

VIP Security повече от 16г. осигурява на клиентите си денонощно национално покритие и пълен спектър на всички услуги за сигурност. Охранителни и касови услуги, мониторинг и контрол, електронни системи за сигурност, консултантски услуги, обучение.

Предоставяйки възможност за професионалната квалификация на своите служители, фирмата се доказва на пазара като най-сигурна в охранителната индустрия в България.

Ние от VIP Security работим само с професионалисти, обучени по стандартите на Международната Бодигард Асоциация, като сме изключителен представител на организацията за територията на България. Освен на българския пазар. Компанията предлага услуги и извън територията на страната, в Европа и САЩ.

Във VIP Security работят професионалисти, обучени по стандартите на Международната Бодигард Асоциация. Компанията е изключителен представител на организацията за територията на България.

Дейността на VIP Security покрива пълния спектър услуги за сигурност:

  • Охранителни услуги - специално обучени служители да реагират правилно във всякаква ситуация. .24-часов контрол върху работата, качествено изпълнение на всички поети ангажименти.
  • Кеш мениджмънт услуги - касовите услуги, обслужване на банкови и ритейл клиенти чрез касови центрове и транспортно-логистични системи, като са ориентирани най-вече в управлението, обработката и преброяването на парични знаци и потоци според изискванията на БНБ
  • Мониторинг и контрол – притежаваме добре изградена и ефективно действаща система за мониторинг и контрол, която осигурява адекватна и навременна реакция във всяка една ситуация
  • Електронни системи за сигурност - част от предимствата на този вид охрана са:

                  - намаляване разходите за постова охрана
                  - преглед на събития по всяко време 
                  - еднократна инвестиция, ниски разходи за поддръжка по време на експлоатация 
                  - предотвратяване на сериозни имуществени щети и защита на околната среда
                  - застрахователни облекчения

  • Консултански услуги - предлагаме консултантски услуги, които се извършват в изключителна конфиденциалност и обхващат всички аспекти на охраната и сигурността са:

                         - обектова охрана 
                         - физическа охрана
                         - контрол на достъпа 
                         - CCTV и съоръжения за сигурност

  • Луксозни Автомобили под наем - фирмата предлага супер луксозни автомобили под наем до всяка точка на  България и Европа
  • Обучение - Подборът на служителите във VIP Security се извършва съгласно изискванията на Националната полиция и с участието на психолог при критерии, синхронизирани с европейските стандарти. Всички служители минават специализирани обучения, съответстващи на спецификата на конкретната услуга и на видовете охранявани обекти
  • Продукти на DEBATIN – инкасови пликове и пломби

Ние вярваме, че единствената възможна стратегия е да бъдем по-добри от вчерашния ден и да правим повече от най-доброто, което можем днес, така че утре да бъдем в пъти по-добри. 
 

Къде да ни намерите:

София 1784, бул. Цариградско шосе № 141
Контакти: 02 963 52 88
Денонощен телефон: 0700 14 000
Имейл: office@vipsecurity.bg
Сайт: www.vipsecurity.bg

 

Мнения

Напиши мнение за ВИП СЕКЮРИТИ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВИП СЕКЮРИТИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Обърнахме се към Вип Секюрити за охрана на нашия магазин и не съжаляваме въобще. Сигурността ни е гарантирана. Системата за сигурност, която ни монтираха е от най-висок клас. Чувстваме се спокойни и защитени от неприятни инциденти.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.