ВАЛТЕК

Видеонаблюдение. Сигнално-охранителни системи - СОТ. Пожароизвестяване. Контрол на достъп и работно време. Структурно окабеляване на сгради. Аудио и видео домофонни системи. Озвучителна и оповестителна техника. Периметрова охрана.

Фирма Валтек е специализирана в комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на различни видове слаботокови системи:

 • Видеонаблюдение - Системата за видеонаблюдение (CCTV) е един от най - ефективните методи за обезпечаване сигурността и безопасността на различни среди. Тя включва камера, преносна среда, записващо устройство и мониторинг. Последните достижения в тази област, както и в сферата на компютрите и глобалната мрежа доведоха до революционни промени в технологията на наблюдение. Тази нова тенденция за използване на интелигентни средства за видеонаблюдение ще продължи да трансформира начина, по който обществото използва видео камерите.
   
 • Сигнално-охранителни системи - инсталации, спомагащи за откриването и сигнализацията за опити за проникване в обекти и помещения без оторизиран достъп. Значително намалява възможността крадци да достъпят дома или друг Ваш обект.
   
 • Пожароизвестяване - организирано е със система от средства за автоматично откриване, ограничаване и ликвидиране на появили се пожари - противопожарна автоматика. В съвременния етап на развитие на обществото се наблюдава устойчива тенденция за увеличаване на пожарната опасност. Намесата на пожарните подразделения започва твърде късно, след достигане на критичната температура. В значителна степен този проблем се решава с използването на технически средства за автоматично откриване, ограничаване и ликвидиране на възникналия пожар, известни под името протовопожарна автоматика. Това са пожароизвестителната система, пожарогасителната инсталация и защитните устройства за ограничаване на разпространението на пожара.
   
 • Контрол на достъп - тези системи осигуряват централизирано управление, контролиран достъп, идентификация, удостоверяване, разрешаване и отчетност.
   
 • Периметрова охрана - съвременно активно средство, което отчита, забавя или предотвратява нежеланото проникване на лица и обекти в охраняваната зона, без да изисква постоянно наблюдение от човек.
 • Структурно окабеляване - универсална кабелна система за пренос на сигнали от всякакъв вид - гласови, информационни и видео. СКС е незаменима част от цялостната информационна инфраструктура на една сграда.
   
 • Домашно кино и HiFi стерео - се отнася за системи за домашно забавление, които се стремят да възпроизведат истинско "кино преживяване и настроение" с помощта на видео и аудио оборудване в частен дом. За целта се използват видео проектор или голям плосък екран с висока разделителна способност HDTV система, DVD плейър или блу-рей плейър. Аудио ефектите се постигат с пет или повече съраунд звук високоговорители и най-малко един нискочестотен субуфер.
   
 • Система Умен дом - Умна къща е тази, която е оборудвана с "smart" уреди, предоставящи ни автоматизиран контрол на осветлението, електроуредите, системите за сигурност, отоплението, напояването и т.н, когато сме си във или извън дома. Чрез смартфон, таблет или компютър можете да включвате, изключвате, регулирате температура, управлявате завесите, поливате градината си и т.н

 Фирма Валтек предлага:

 

  • пълна гама от продукти и системи на водещи производители в бранша
  • оптимални решения, съобразени със специфичните потребности и изисквания на клиентите
  • монтаж от висококвалифицирани специалисти
  • сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект

Мнения

Напиши мнение за ВАЛТЕК

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВАЛТЕК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.