Голдън Вижън

Регистрация на фирми само за 159 лв., продажба на готови фирми, готови фирми по ДДС, счетоводни услуги, трудово-правни и данъчни консултации, представителство при ревизии, обжалване на актове от НАП, предоставяне на бизнес адрес и заседателна зала

Развийте Вашият дребен бизнес, реализирайте идеите си, създавайки малка фирма, която ще позволи да осъществите мечтите си. За всичко това ние ще сме Вашия верен партньор. Голдън вижън ООД подава ръка на всяка нова идея, като предоставя професионални услуги по регистриране, менажиране, рекламиране на новосъздадени фирми.
Компанията е създадена през 2009 година като дружество с ограничена отговорност, като в редиците си събира екип от млади хора специализирали в различни сфери – счетоводство, маркетинг и реклама, уеб дизайн и компютърни технологии и др. От самото си създаване, благодарение на силната мотивация на екипа си, Голдън вижън набира скорост и към момента е една от малкото алтернативи в страната, предлагащи разнообразие от услуги по регистрация, ръководене, рекламиране на фирми.
Услугите, които предлага Голдън Вижън са разнообразни, усъвършенствани на база придобитият опит, предлагани на едно високо, професионално ниво и разработени така, че да гарантират добър старт и развитие.
Фирмата разполага с два офиса – единият в гр. София, а другият в гр. Велико Търново, където се извършват следните видове дейности:
•    Регистрация на фирми – ЕООД или ООД
•    Промяна в състоянието на фирми – смяна на адрес, смяна на управител, включване на съдружници, пререгистрация, увеличаване или намаляване на капитала, промяна дейността на фирмата, продажба на фирма
•    Продажба на готова фирма – в случаите, когато не можете да измислите име на компанията, гоните кратки срокове за регистриране на фирма или кандидатствате по проект, с условие фирмата да е регистрирана преди не по-малко от 6 месеца.
•    Регистрация на фирма съгласно Закона за ДДС
•    Счетоводни услуги – подаване на декларации пред органите на НАП, НОИ, НСИ и др., изготвяне на годишни отчети и ведомости, годишни приключвания и др.
•    Бизнес консултации за стартиране на фирма и започване на търговия
•    Изготвяне на трудови договори
•    Рекламни услуги – интернет реклама, директен маркетинг, изготвяне и направа на визитки, дипляни, брошури, разпространение на рекламни материали
•    Уеб дизайн и хостинг – направа на интернет страници и поддръжката им. Популяризация на интернет страници в глобалната мрежа
Без значение от Вашето местонахождение – можете да се свържете с нас, да споделите идеите си, да се информирате за предлаганите от Голдън вижън услуги, да поискате професионален съвет и заедно да преминем към реализация на плановете Ви.
Офис в гр. София:
ул. "Лидице" 7-9, офис 6
(до бившия х-л "Плиска" и х-л "Европа")
тел. 0887067100, 0882922856, 024812861

Офис в гр. В. Търново:
бул. "В. Левски" 15, комплекс "Славяни", ет. 3.
тел. 0884642614, 062521204

 

Мнения

Напиши мнение за Голдън Вижън

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Голдън Вижън! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.